СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 02.11.2020 – 08.11.2020

x


Вие може да бъдете силно фиксирани върху въпроси, които касаят най-близката ви среда на съществуване, дом, семейство или пък се замисляте за базисни преобразувания в живота си.

Посоката ще зависи много от случващото се, което прилича повече на естествена развръзка и продължение на събития и зададени тенденции от миналото, също от ретроспекции, които сте склонни да правите над обичайното по различни поводи… Сега получавате яснота, водите разяснителни разговори или вземате важни, окончателни решение по тези казуси. Това ще прилича на разтоварване от вид товар, дори и само поради факта, че ситуацията е променена, пред вас се оформят варианти, имате избор, яснота, възможности…

Венера е във вашия зодиакален знак и ви закриля, Венера е в най-голямата си сила във вашия зодиакален знак, така че вие ще продължите да се радвате на повече внимание доброжелателност или способност да влияете на околните. Това ще е доста полезно към настоящия момент, защото често ще имате усещането, че околните ви предизвикват. Това могат да бъдат енергични личности, които ви влияят, може да бъде ваш партньор, дори конкуренция, недоброжелатели… На всичко това сега ще можете да влияете и да насочвате чрез вашата дипломатичност, чар, разбиране… В оптимален вариант – ще успявате да влияете на околните така, че те ще се превръщат във ваши съюзници, ще се превръщат в полезна подкрепа, мост към собствените ви успехи.

Ако различията с важни за вас хора са значими или липсват общи планове, интереси, тогава това ще бъде особено видно сега и вие ще трябва да изберете по-дългосрочна стратегия, за да въздействате.

Почти през целия период ескалират допълнителни или непланирани разходи или материалното ви състояние се дестабилизира под въздействие на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

През втората част на седмицата растат шансовете да сложите ред в хаоса, да спечелите нещо или да подействате позитивно на доходите си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ