СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Това Новолуние ще ви даде шанс да разчупите границите на възможното пред себе си, така че да разширите хоризонтите си на развитие пред себе си, да израстете, да се развиете.

Това, което ще ви помага и ще ви дърпа напред и нагоре ще бъде високата ви квалификация, увеличение на вашите знания, тона ще изисква обаче, да пренаредите приоритетите си, защото известно напрежение и хаос в ежедневието не са изключени.

Някои от вас пък може да прекратят едни трудови договори, които са безперспективни и да се ориентират към други, но добре познати за тях занимания, които повече отговарят на придобити вече знания.

Може да се налага в такъв случай да отговаряте на повишени изисквания, но вие ще демонстрирате най-доброто от себе си и можете да се справите, тази тенденция ще расте и през следващата седмица, може да се налага и да се доказвате повече в колектив поради нарастваща конкуренция.

Ако решите да пътувате е полезно да прегледате внимателно всички документи, това важи и в случаи, че ескалират юридичечки или други спорни казуси за разрешаване.

Полезно е да търсите и вид опека от влиятелни личности, включително извън близкото и традиционното ви обкръжение, внезапни изходи и варианти перманентно ще се разкриват пред вас…

Не позволявайте да ви въвличат в интриги на работното място, но не само, внимателно избирайте на кого се доверявате, допускате до себе си и т.н.

До края на седмицата ще ескалират трансформации в дома и семейството на тези, които трябва да прелистят нова страница, която се отразява на общественото положение по някакъв начин или пък социално-значими събития от вашия личен живот се отразяват и в дома ви, подобно на скачени съдове…

Постарайте се до края на седмицата да избягвате евентуални конфликти, които могат да се отразят на всички нива, освен, ако не сте готови за всички последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ