СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 08.03.2021 – 14.03.2021

x


Ежедневието ви е все по-натоварено от ангажименти и може да ви се налага подчертано да разпределяте времето си между текущи дела, работа и друго, което е свързано с мечтите ви, по-дългосрочни цели, които си поставяте и са способни да разширят хоризонтите ви на развитие, ще са повод да получите сърдечна радост и удовлетворение.

И така, когато става въпрос за професионалната ви реализация, периодът е подходящ да утвърдите авторитета си на работното място, да направите важни стъпки в тази посока, които ще имат дългосрочно отражение.

Ако желаете вид подобрение на вашите позиции, своеобразен рестарт или пък да си потърсите нещо ново, което повече ще кореспондира с потенциала и желанията ви, тогава можете да се възползвате от Новолунието на 13 март и да направите съответни стъпки в избраното направление.

В последно време звездите усилват амбициите ви, стимулират ви да бъдете по-независими, да имате повече свобода, за да разгърнете потенциала си. Тази тенденция ще се усилва, ще ви помагат хора близки до сърцето ви, евентуално повишение на квалификацията, пътувания, общуване с хора, които са извън близкото ви или традиционно обкръжение, отлично взаимодействие с професионалисти по интересуващия ви профил и т.н.

Вие притежавате доза късмет, той тепърва ще се разгръща все повече в живота ви и ще ви помогне да спечелите нещо ценно за вас, за да се възползвате по оптимален начин от него – хубаво е да се вслушвате във вътрешния си глас, да действате по-смело, да поемате умерен и премислен риск.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ