СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.03.2022 – 20.03.2022

x


До края на седмицата вие сте в много важен период относно вашата професионална реализация. Може да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълго – години напред.

Възможно е в този сектор от вашия живот да ескалират промени, които да са напълно позитивни за вас. Ако това не е така, все още можете да влияете и да насочвате събитията и тенденциите, ако се налага – да си потърсите и намерите поле за изява, което е по-подходящо, така че да разгърнете вашия потенциал.

Дали се движите във вярна посока, какво подпомага или препятства вашето развитие – в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 16-ти, 17-ти и 18-ти март.

Дребни действия през това време имат широко отражение, възползвайте се и насочвайте внимателно. Колкото са по-големи амбициите ви, вашата инициативност, способност да проследявате причинно-следствени връзки и да действате стратегически, толкова по-далеч може да стигнете. Взаимоотношенията с любими хора – партньори или пораснали деца, може да са съпътствани от елементи на изненада.

В оптимален случай – това ще бъде вид обновление, промени, които ще канализират евентуално напрежение в една по-положителна и подходяща за вас посока. Ако все пак  рязко скъсате някои връзки, това ще е признак, че те са ненадеждни или дори нелоялни.

Не са изключени повишени разходи, те могат да бъдат полезни или неизбежни  инвестиции във вас самите, близките или бизнес, ако имате такъв.

Все пак е полезно да бъдете внимателни и да не поемате прекалено големи рискове, за да не се отчете случващото се сега на един по-късен етап – като грешка или дори загуба.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ