СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Навлизате в чудесен период, през който можете да направите пробив в кариерното си развитие, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си, да утвърдите авторитета си на работното място. Можете да извоювате успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълъг период от време.

Колкото са по-високи амбициите ви, толкова по-надалеч можете да стигнете…

Това, което ще ви помага, ще бъде вашата упоритост, постоянство, натрупан опит и авторитет. Ако не ви удовлетворява настоящата работа, не можете да се развивате в нея, тогава момента е благоприятен да си потърсите и намерите нещо друго, което е по-перспективно за вас.

На този фон трябва да се пазите от повишена конкуренция, която понякога няма да бъде съвсем открита, коректна или предвидима в своите реакции. Внимавайте на кого се доверявате и допускате до себе си, за да се предпазите от евентуални щети. Дистанцирайте се от хора, които предизвикват загуби. В оптимален случай – подобни предизвикателства ще ви мобилизират, амбицират, ще ви подействат така, че вие да надскочите собствените си успехи, може би да се учите от врагове или конкуренти и да излезете победители. Ако това е невъзможно, тогава някои от вас ще решат да променят своята среда, за да намерят друго и по-подходящо място.

Социалната ви активност е много висока, може да разнообразявате ежедневието си в приятна и приятелска компания.

Любовта – може да се укрепва и като проявявате по-висока социална активност, разнообразявате връзката си по някакъв начин, може би си давате малко повече свобода с любим човек…

Ако съществуват някакви различия, които могат да  предизвикат отчуждение, реагирайте своевременно, за да насочвате тенденциите в една по-положителна и предпочитано от вас посока…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени