СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 08.03.2021 – 14.03.2021

x


Водеща тема е материалното ви състояние, през настоящата седмица голяма част от тенденциите се движат предимно по инерция, но този процес ще бъде свързан и с доза късмет, на който ще можете да разчитате, така че да материализирате желанията си или да придобиете нещо ценно за вас.

В този процес ще преуспяват онези, които използват по-креативен, интуитивен подход, така ще можете да се доберете до невидими или незабелязани до този момент възможности.

Можете да заложите също на диалогичността, да преговаряте за интересите си, да демонстрирате потенциала си, високите си амбиции, понякога качества, които сте потискали до този момент или не сте разгърнали в пълна степен…

По този начин вашата увереност, устойчивост ще растат перманентно…

Мнозина ще откриват подкрепа в близки хора, които ще ви стимулират да осъществите мечтите си, в друг случай – те пряко ще зависят, ще се определят от тях по някакъв начин.

Все повече ограничения ще се премахват пред вас, вие с все по-голяма лекота ще реализирате желанията си и тази тенденция ще се усилва.

В края на седмицата, на 13 март предстои Новолуние, което ще е като вид обновяване на онова, което имате – общо. Усетете от къде духат ветровете на промяната, образно казано, за да не пропуснете възможности, но и да се предпазите от евентуални опасности, също подходящо е да използвате Новолунието като своеобразна приливна вълна, която ще ви отведе напред към мечтите ви и ще ви помогне да ги материализирате. Интуицията ви, спонтанни прозрения, ще са верен ориентир за намиране на начини.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ