СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Вие сте във важен период относно вашата професионална реализация като през таи седмица могат да ескалират развръзки на полагани усилия през изминалото близо полугодие. Ако резултатите не ви радват, удовлетворяват, тогава можете да се възползвате от „приливната вълна“, която се свързва с Новолунието и Слънчевото затъмнение, което е на 13 юли и подчертано – седмицата след тях.

Припомням, че Марс е ретрограден във вашия зодиакален знак, зарежда ви с хъс за победа, да отстоявате енергично правата и интересите си. Може да си върнете отминала възможност, да се възползвате от стари варианти и т.н. Съвсем нови проекти могат да бъдат стартирани след Новолунието, но ще ви порадват и удовлетворят едва през октомври.

За сега трябва да „ловите своята птица на щастието“ разчитайки предимно на собствения си потенциал, натрупан опит, авторитет, който може да поправи евентуални допуснати грешки преди или пък да ви върне нещо изгубено.

Хубаво е да не се претоварвате, да сте по-внимателни към здравето си. Ако има подмолни течение или тайни недоброжелатели, то те ще бъдат особено видни в дните на Новолунието, хубаво ще е да ги идентифицирате, за да можете и да ги отстраните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени