СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Все по-важна или водеща за вас тема ще се превръщат вашите партньорски отношения.

От една страна вие ще можете да ги стабилизирате, обновите и подобрите чрез разяснителни разговори, диалогичност… обсъждане на бъдещи планове.

Много добре могат да ви се отразят евентуални пътувания, по-висока социална активност, която ще освежава и разнообразява връзката ви.

Това, което може да внесе недоразумения и дори напрежение, може да бъдат битови и неразрешени въпроси от миналото…

Това може да са тривиални казуси, но може и да е нещо по-сериозно, което изисква реакция, по-осезаема промяна, защото различията не са от вчера, сега изискват реакция, решение, за да не се провлачват тези конфликтни точки и в бъдеще, за да не се разпадне връзката ви и т.н.

За всеки темата ще е различна, но обединяващо правило е, че чрез разговори и в зависимост от това какво наистина желаете, вие можете да анализирате събитията в предпочитано от вас направление, стига да не са преминати определени граници и съответните взаимоотношения да са перспективни.

Прекарвайте повече време навън и това ще ви спести доза напрежение. Ако в дома и семейството ви, по отношение на битови или имотни казуси, местоживеене дори са необходими промени, това ще бъде по-видно от обикновено и ще застане на пътя ви като почти императивно изискване. Вие може да се възползвате, да допуснете нещо ново и различно, за да превъртите предизвикателства в полза.

Ако не действате по този начин, тогава необходимостта от вид трансформации ще нахлуят по външни и независещи от вас причини. Възползвайте се от новолунието на 28 юли, за да обновите и подобрите партньорски отношения, важни за вас връзки…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени