Хороскоп за януари 2017г. – Овен, Телец, Близнаци, Рак

x


Овен

До 28 януари вашият покровител Марс е в Риби и ще „украси” вашият начин на съществуване с повече мечти, силни емоционални преживявания, понякога може да имате усещането, че съществувате в „скоростно влакче”, извън реалността, когато всичко се случва много бързо – за едни, това може да е сбъднато тайно желание, за други – бягство от реалността като действате доста гъвкаво и изобретателно и следвате своите блянове, вид алтернативи, които да ви направят особено щастливи… Трети – волево, съзнателно се прехвърлят на нови релси на развитие, защото настоящите възможности вече са изчерпани…

При всички случаи, януари ще се окаже ключов, за мнозина превратен за социалния статус, като минимум – с пик от събития и развръзки, които ще зададат тон на цялата предстояща 2017 година.

Почти през цялото време звездите ще ви подтикват силно да промените нещо в общественото си положение. Причините могат да са в повишените ви амбиции, предложения, които ще получите на различни нива, особено до 12 януари. Те могат да ви посочат варианти, от които да се възползвате, стига да поискате… Но нови и/или обходни пътища, включително и към по-далечни цели, перспективи задължително се оформят, въпрос на избор е, дали ще се възползвате от тях.

До 08 януари Меркурий е ретрограден, може да се чувствате раздвоени или несигурни в посоката, която трябва да изберете. Меркурий през това време играе ролята на филтър, полезна спирачка, която ви подтиква да забавите ход, да оцените подробности и да вземете оптимални решения, да се ориентирате в обективно сложна обстановка, преди да продължите напред.

Но в дните до 12 януари контролирано, находчиво, стратегически, вие можете да постигнете и най-смелите си мечти, особено, ако погледнете и извън близкото си обкръжение, потърсите-намерите нестандартни варианти. Възможно е да се почувствате принудени, притиснати да трансформирате начина си на съществуване, но изход има, често е по-добър, поне от гледна точка на по-далечни перспективи.

Успехите ви могат да се преумножават, ако наблегнете на разширяване на кръга ви на влияние чрез нови познанства, общуване с влиятелни лица, пътувания, повишаване на знанията, ценза и т.н.

Не е изключено някои от връзките ви да бъдат подложени на изпитание, да ескалира напрежение, което ще изисква „наместване на пластовете”, подобно на малки или по-големи земетресения. Още в началото, помислете кое е ценно за вас и не го губете от поглед, дори и при известни провокации. Помнете, че почти до края на 2017 година, на вас ви се налага повече от обикновено да се съюзявате, дори да се съобразявате с „другите”, така че да постигате намеренията си. И „сам войнът е войн”, но в „бурно море” е по-добре да сте на борд с надежден екипаж – образно казано.

На 11 и 12 януари сте под влияние на Пълнолунието – дните ви носят пълнота от знание, оформят се важни тенденции…

Пазете се от преумора, нервни изблици, прибързаност, която ще рефлектира върху взаимоотношенията.

От 12 януари и до 28 януари възникват обстоятелства, които ви мобилизират, вие трябва да се борите и отстоявате вече завоювани позиции. През това време е полезно да не влизате в конфронтации с по-възрастни и авторитетни лица. Взаимодействието с официални структури изисква гъвкавост, че и търпение…

В любовта – склонни сте да идеализирате образи, мечтаете и се потапяте в романтика. Ако не всичко е според очакванията ви обаче, можете да се отдадете на паралелна или тайна любовна авантюра, предимно до 15 януари. После сте все по-склонни да се връщате към миналото, да ревизирате чувствата си, ако съществуват подмолни, ерозивни течения във връзките ви и/или „стари дългове”- буквално или в преносен смисъл, те ще се проявят задължително.

На 28 януари е Новолунието – за повечето от вас, то ще подейства събуждащо, освобождаващо, ентусиазиращо…

За Лъв, Дева, Везни, Скорпион вижте тук

За Стрелец, Козирог, Водолей, Риби вижте тук

Продължи към ТЕЛЕЦ…

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Хубава сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени