В какви цветове да се обличаме, за да подчертаем цвета на очите си?

x

 


Имате най-красивите очи на света! Чували сте го поне веднъж. А казват, че очите на човек никога не остаряват. И често ги „украсяваме“ с малко или много грим – все с цветове, които им подхождат. Знаем, че цвета на кожата и на косата също подчертават искрата на очите ни. Въпросът е, имат ли същото значение и цветовете на дрехите, които обличаме? Да! А в какви нюанси да се обличате, за да подчертаете красотата на очите си, четете по-долу:

 


 

 


Сини очи. Цветовете, които ще накарат очите ви да изпъкват на фона на хубав тоалет, са няколко: класическите неутрални, всички нюанси на розовото, тъмносиньо и светлите нюанси на зеленото. В случаите, когато търсите този ефект е добре дрехата да остане без огромни принтове, които често са в коренно различни цветове.

 


 

 


Зелени очи. Ако очите ви са дълбоки, по-дълбоки от морето, може да ги подчертавате с дрехи в следните цветове: пурпурно, тъмнозелено, коралови нюанси и бледо жълто. Допустимо е да комбинирате цветовете помежду им. И тук е важно дрехите, с които искате да дадете израз на очите си, да бъдат по-близо до тях. Това означава да са в горната част на тялото ви и в това число влизат палтата, шаловете и всички топове и блузи.

 


 

 


Пъстри очи. Може би с цвят на лешници – големи и красиви. Ако вашите са такива и искате да изпъкнат на фона на облеклото ви, цветовете, на които трябва да се спирате са: тъмни неутрални, оранжево, лавандула и виненочервено. В случай че избирате първия вариант от нюанси, може да комбинирате с цветни аксесоари, за да придадете живот на облеклото, ако решите, че е необходимо.

 


 

 


Кафяви очи. Техните собственички също са щастливки, защото и тук цветовете, които им помагат да имат забележими очи са не по-малко модерни и разнообразни. За целта може да се обличате с различните нюанси на цвета каки, всички светлорозови нюанси, дълбоко и наситено червено, злато. Към всичко това запазете подходящия грим, цвят на косата и добре оформени вежди и ще видите, че вашите очи наистина са най-красиви… Истина е!

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Как да се облечем за първа среща през зимата?

Тези пет начина да бъдете цветни ще променят студеното на зимата

Подходящ грим, според цвета на очите

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day
Ако сте пропуснали
Най-четени