Как да носим: Skinny Jeans

x

На фона на нашестивето на все по-широки крачоли, днес се обръщаме към една вечна класика, която е абсолютен контрапукт на тях – прилепналите или skinny дънки. Те са непреходни и поне един чифт винаги трябва да ви чака в бойна готовност на рафта в гардероба. Защото са безкрайно универсални и колаборативни с редица тъкани, цветове и нюанси. Търпят на превъплъщения и с една смяна на обувките и добавяне на аксесоар, от напълно небрежна визия се изстрелвате с лекота във вечерен парти аутфит. Ето и кои са най-добрите “приятели” на този модел деним:

Нейно величество ризата

Тези двете са като Ин и Ян – съвършено се допълват. Независимо дали носите ризата свободно пусната около талията или прибрана в колана на дънките, резултатът винаги е приятен за окото. В играта са класическата бяла риза, вертикалното райе и принтове от всякакъв калибър и фантазия. 





Добрата стара класика – коженото яке

Комбинация като по учебник и ни носи онази щипка Rock’n’Rolla в ежедневието, без която дните губят от сладкия си вкус. Адски секси, адски комфортно и работещо безотказно – дуетът прилепнали дънки и кожено яке компенсира по-семплия топ и никога не ограбва от женствеността ни, дори напротив. Топ кецовете на сезона или фин ток – избирате вие, важното е да се чувствате еднакво добре в кожата си и в коженото си яке.




Изплетеното с любов

Дори да не го е плела баба, в топлата ласка на хубавия пуловер винаги намираме уют и естетика. И него каним на среща с любимия чифт skinny jeans, защото така си отиват. Аутфит, с който можем да посрещнем всяка задача, която ни готви работния ден, блестейки по своему.





Безценният блейзър

Блейзърът е любимият ни микс между доза елегантност, примесена с усещане за street style. Наметнат небрежно върху раменете ви или пристегнат с колан в кръста, малките детайли са тези, които прекрояват визията му. Хармонира приятно с изчистени дънки, но и с по-смели модели с ефект на захабяване или нашивки. Можем цял уикенд да изкараме с такава визия!





И тяхно величество аксесоарите

Прилепналите дънки могат да понесат толкова артистичност, колкото ви се прииска. Винтидж препратки с големи ретро очила и шалове в косите. Шапки с широка периферия и плетени чанти за бохо романтика или зрелищно бижу за по-гламурна визия. Всички средства са позволени, за да извоювате желаната стилистика.




Текст: Fashion Inside

Снимки:Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени