Маникюрът това лято: свежест и изобилие

x

След косите отправяме поглед и към тенденциите при маникюра това лято. Сред най-актуалните цветове и стилове избрахме тези, които ще придадат свежо настроение на най-любимия ни сезон.

Свежо зелено

Абсолютният топ избор сред тенденциите при маникюра за лято 2024 са яркозелените нокти. Хейли Бийбър заложи на тях за Coachella и от тогава са много популярни. Представете си лайм. Наситените и неоново зелени нюанси обещават категорично да заменят розовото тази година.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Маслено жълто

Докато актуалните зелени нюанси са ярки, неонови и вдъхновени от цитрусови плодове, жълтото прави обратното: появява се в по-кремав, пастелен нюанс (като масло, на английски е именно butter yellow nails) на картата за лято 2024 г. Доста нежно е и определено ни допада. Можете да го разиграете и във вариант на френски маникюр.




Черна череша

Ноктите, оцветени в нюанс черна череша, може и да не изглеждат по най-летния начин, но крадат светлината на прожекторите на подиумите напоследък поради своята класическа и трайна привлекателност. Този маникюр прави смело изявление, излъчвайки и доза бунтарски чар.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josette 💋 (@josetteriffe)



Маникюр с хром ефект

Да, актуален е все още. Можете да минете едно ниво напред, като вместо едноцветен го направите многоцветен, в преливащи нюанси. Тези променящи се цветове са формулирани с помощта на различни хроматични пигменти, а резултатът е като при опашка на русалка.





От всичко по много

Нека бъде цвят! В крайна сметка защо да се ограничаваме само до един или два цвята, при положение че имаме дъга? Нали точно лятото прави възможно всичко, включително креативността без граници! Експериментирайте смело с вашия маникюр и се забавлявайте!




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melly K (@melly.k.nails)




Текст: Деси Найденова

Снимки: Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени