Принтовете, които никога не са си тръгвали

x

Щампите и принтовете са вечен хит. Те винаги ще бъдат ключов елемент от аутфитите на всяка любителка на модата. Този тренд ни кани на един истински празник, в който честваме креативността, различните материи и патърни, необикновените цветови комбинации.Колкото по-особена е шарката на дадения плат, толкова по-добре. Това ще бъде малката модна мантра, която ще си повтаряме ежедневно, малко преди да завършим тоалета си. Дали ще изберете панталон с необикновена шарка или пък цветно и нестандартно палто, важното е да миксирате смело и да си играете дори с няколко различни принта и щампи едновременно. Има изключителни примери за стрийт стайл, които са не само истинско предизвикателство за въображението ни, но и ни приканват да излезем от рамките на обикновеното и да последваме инстинкта си за модни приключения. Вдъхновяваме се от екзотичните шарки и вълнуващите цветове, както и от далечния, но изпълнен с истории път на различните материи.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от street style inspiration (@streetstyleinspiration5) на


Има нещо много екзотично и номадско в именно тези комбинации. И ако има тренд, родил се наистина от реалния живот, то това са именно особените шарки. Откриваме ги в Мароко, Индия, Африка. Можем да поглезим сетивата си с животински, геометрични, флорални.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от street style inspiration (@streetstyleinspiration5) на


Правилото тук е да бъдем колкото се може по-смели. А това е нещо, което си обещахме още в началото на годината! Повече смелост и повече пътешествия, от които да черпим идеи за аутфитите ни.

Направихме внимателна селекция от интересни модели на патърни, на които попаднахме. И ако до момента сте мислили, че не е уместно да се съчетават различните шарки, момичетата от улиците на модните столици са на друго мнение. По наши наблюдения няма определена граница при комбинирането, която не бива да бъде прекрачена. Напротив, това показва именно колко безпределно богата може да бъде модата и всичките изненади, които ни готви. Надяваме се, че това ще се превърне тренд, който ще ни радва дълго време. Защото си представяме колко красиви летни моменти можем да си подарим!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Getty/Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени