СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.09.2024 – 29.09.2024

x


Навлизате в период,  който по различни поводи  може да се окачестви като късметлийски за вас.

Всичко ще ви се получава с по-голяма лекота или все ще намирате изход и решение за важни за вас въпроси.  Въздействието ви върху околните е забележително,  намирате най-верния подход,  така че да материализирате желание или дори да накарате „ другите да работят за вас“,  буквално и в по-широк смисъл. Можете да разчитате на интуицията си,  на прозорливостта си,  дори на самите обстоятелства.

Периодът е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване  във вашия дом и семейство,  но не само.  Това може да се случи чрез разяснителни разговори,  ако се налага… В друг случай- инвестирате в дома си,  обсъждате практични цели с вашите близки,  помагате си,  а  това по един естествен начин ще допринася още повече  за укрепване на чувствата между вас.

Що се отнася до работата- намирате се в чудесен период да повишите доходите си,  да наложите авторитета си на работното място,  да постигнете успехи  дори и в чисто материален аспект,  на които после ще можете да разчитате през следващите месеци,  а може и повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени