СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.09.2024 – 29.09.2024

x


Вашият покровител Слънцето- вече транзитира през зодиакалния знак Везни,  така че през идния около месец- вие ще промените вашата стратегия,  ще залагате все повече и по-силно на диалогичността, хармонията и разбирателството с вашето обкръжение.  Ще бъде важно да укрепвате връзки,  да водите преговори,  за да получавате подкрепа и съответно по-лесно да осъществявате вашите желания и цели. 

Стари и неразрешени въпроси от миналото ще се активират отново,  но сега вие може да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди.  Миналото ви застига по някакъв начин,  може да приемете случващото се като право на втори опит,  все едно получавате шанс да се върнете назад и да редактирате някой от вашите решения,  действия и  т.н.,  ако прецените че това е уместно и си заслужава.

По-лесно реализирате намеренията си,  когато не ги афиширате твърде,  действате стратегически,  дори хитро.  Мнозина ще  изберат действително подобен подход по различни поводи и така ще успея да осъществят плановете си на практика.

Повечето от вас ще успеят да получат  вид опека,  дори тайна,  все едно има на кого да разчитате и кой да ви пази гърба.

Някои от вас ще получат награда  за полагани от тях до този момент усилия, други ще подействат добре на доходите си,  защото се изкачват по йерархичната стълбичка,  трети-  добре взаимодействат с хора и институции,  които допринасят за благоденствието им. Така или иначе- това е отличен период за  печалби,  буквално и в по-широк смисъл,  възползвайте се по оптимален начин!

Любовта е на заден план  или я търсите и намирате в нещо сигурно,  във вашите близки,  семейството и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени