СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.09.2024 – 29.09.2024

x


През първата част от седмицата вие сте в отличен период да извършите и положителни промени на работното си място. В друг случай – вашето самочувствие расте, защото въздействате силно на околните, будите уважение с вашия интелект, компетентност,  инициативност. Можете да подействате добре на вашите доходи или да спечелите нещо важно за вас, да извършите положителни преобразувания, които ви действат обогатяващо.

Периодът е положителен за взаимоотношенията във вашия дом и семейство. Ако в миналото са ескалирали някакви недоразумения и трудности, сега те могат да се изчистят. На практика вие имате шанс да зададете едни дългосрочни и твърде позитивни тенденции,  които ще се отразят на средата ви на съществуване, понякога това ще ескалира по външни и независещи от вас причини. Ако в някои случаи не е така, значи различия или друг вид усложнения, които касаят семейството или недвижимо имущество са се задълбочили твърде много и ще изискват повече време, за да се разрешат.

В любовта – склонни сте да преосмисляте своите чувства, те стават все по-дълбоки и могат да приличат на айсберг, при който само една малка част е видна. Може да има конкретни причини за това. Например, вашият партньор се променя или обстоятелството около него… В друг вариант – вие самите се променяте, имате нужда от някаква дълбока трансформация, която ще ви донесе повече удовлетворение и това скоро може да се случи. На този етап –  вслушвайте се в интуицията си, търсете най-правилната стратегия, която ви нашепва вътрешния глас и тя ще ви отведе към вашето щастие, взаимност и любов.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени