Дамски чанти – на кои марки си заслужава да обърнете внимание?

x

Луксозните дизайнерски чанти са идеален подарък за приятелка, член на семейството или са чудесна идея за моден аксесоар, който да подарите на себе си. Купуването на дизайнерска дамска чанта може да бъде чудесна инвестиция, особено когато става въпрос за онези стилове, които никога не излязат от мода.



Дамски чанти Jacquemus

Основана през 2009 г., френската марка Jacquemus е известна с авангарден и закачлив подход към модата, а дизайнерските им чанти се славят с емблематичните си дръжки. Популярността им се дължи на иновативния дизайн и нетрадиционните уникални форми с живи цветове. Марката е любима на смелите и артистични натури, които целят да носят най-модерен дизайн.

Дамски чанти Valentino

Основана през далечната 1960 г. от Валентино Гаравани, марката Valentino се характеризира с луксозен и същевременно романтичен дизайн. Колекцията дамски чанти Valentino се отличава с елегантен стил, предпочитан от модни ентусиасти, които ценят комбинацията от класическа и съвременна естетика.

Дамски чанти Armani

Италианската модна къща Giorgio Armani е създадена през 1975 г. от самия Джорджо Армани. Той е известен със своите класически и изтънчени дизайни, а марката предлага широка гама модни аксесоари, сред които са и дамските чанти, които излъчват усещане за скромен лукс.

Марката Armani се харесва на професионалисти и хора, ценящи класическия италиански стил. Хората, които търсят изискан и непреходен дизайн на чанти, излъчващ увереност и изящество, със сигурност ще оценят чантите на този бранд.

Дамски чанти Versace

Италианската марка Versace е основана от Джани Версаче през 1978 г и се слави със смели и пищни дизайни. Чантите на този бранд излъчват блясък и екстравагантност, който се харесва на хора, предпочитащи максималистичния стил и такива, които ценят смелостта в лукса.

Дамски чанти Michael Kors

Американската модна марка Michael Kors е основана през 1981 г. и е известна с достъпния за широката общественост лукс и съвременен дизайн. Въпреки че предлагат широка гама модни артикули, техните дизайнерски чанти станаха особено популярни. Те са едновременно модерни и практични, а дизайнът им е любим на хората, търсещи достъпен лукс и ежедневна функционалност.

Дамски чанти Coach

Coach е американска марка с голяма история, тъй като е основана през 1941 г. Тя се слави с класическите си дизайни, особено с характерния си монограм и кожена изработка. Наследството и качеството на марката я превърнаха в символ на американския лукс. Coach чантите се харесват на ценителите на вечния американски стил и качество, като към това брандът прибавя майсторство и нотка изтънченост.

Дамски чанти PINKO

Италианската марка за дамска мода Pinko е основана през 1986 г. от Пиетро Негра и съпругата му Кристина Рубини. Чантите на марката, които ще откриете на https://obuvki.bg/c/chanti/marka:pinko, са предназначени за игривите, но същевременно решителни дами, които искат да преживеят деня си със стил. Те са винаги модерни, изработени от кожа или други материали, в макси или мини вариант – всяка жена може да избере чанта според вкуса си и да почувства италианския стил и шик.

Дамски чанти Kate Spade

Kate Spade представлява игрива, но и изтънчена марка, основана през 1993 г. Тя се превърна в синоним на живи цветове и модерен дизайн в света на най-добрите марки портмонета. Известна е със своите цветни и причудливи дизайни, често включващи смели шарки и уникални форми. Дизайните на дамските чанти Kate Spade се отличават от останалите със своя нетипичен стил, подходящ за дами, които обичат да се забавляват и предпочитат уникалността в модния си избор.

Дамски чанти Calvin Klein

Американската марка Calvin Klein, основана през 1968 г., е известна с минималистичните си и модерни дизайни, оставили светла диря в света на лукса и модата. Брандът Calvin Klein се слави с изчистени линии и съвременна естетика. Характерният му стил е свързан с непретенциозен дизайн, който е ценен от потребители, харесващи модерния минимализъм и простота в избора си на модни аксесоари. Calvin Klein има непреходен дизайн, така че няма опасност чантата ви да излезе от мода, ако принадлежи на тази марка.

Ще откриете луксозни дизайнерски дамски чанти на obuvki.bg, подходящи за всеки повод и на които си заслужава да обърнете внимание.


партньорска статия

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени