СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.09.2024 – 06.10.2024

x


На втори октомври предстои Новолуние, което е със слънчево затъмнение. То може да ви върне на места, където сте били и преди, може да върне стари приятели към вас, възможности от миналото, които отново застават на пътя ви.

Социалната ви активност перманентно ще се увеличава, защото трябва да се доказвате в колектива, в който съществувате, понеже предстоят размествания на пластове, а вие трябва да удържите позициите си.

В обективно сложна и динамична среда вие ще демонстрирате най-доброто от себе си, така че да заемете по-престижни постове или като минимум – да не бъдете изместени. Може да утвърдите себе си чрез борбеност, инициативност, като защитавате интересите си. Ще бъдете силно подтиквани да реагирате точно така, понякога и според външни фактори,  които ви се отразяват…

Миналото може да ви застигне чрез неразяснени казуси, включително с ваши колеги или други личности, които влияят на финансовото ви състояние, на бъдещи перспективи на развитие и вид стабилност. Приемете случващото се като право на втори опит, така че да се справите окончателно и да не влачите в бъдеще определени тежести, които ви нанасят загуби. Вероятно това ще е процес, който може да продължи по-дълъг период от време,  през идното полугодие… През целия този период вие ще се проявявате като лидери, ще се борите за интересите си, ще защитавате извоюваното и „територията си“. Вашите перспективи на развитие ще бъдат пряко свързани с това – кого допускате до себе си. Подходящо време е да разчистите обкръжението си от личности, които ви нанасят щети.

Въпреки всичко е препоръчително това да се случва по един плавен и по-спокоен начин, доколкото това е осъществимо, да избягвате конфликти, които ще се проточат дълго и със съответните последици.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови и държавни институции, това не е подходящ период да поемате рискове.

Любовта – тя е дълбока, страстна, преосмислете вашите чувства, миналото все така ви застига, имате предчувствия, които ви показват най-верния подход.

Някои от вас може да се увлекат по тайна любов или ще бъдат силно изкушени от връзка, която не могат да афишират на този етап.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с шарки

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на ток Gilda Черен от Le Silla

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Суитшърт Екрю Relaxed Fit от Polo Ralph Lauren

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

The Absolute Moisturizer CHC Anti-Ageing Cream With Matrixyl

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мъжки нотки за нежни момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени