СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.10.2024 – 03.11.2024

x


През настоящата седмица  вие ще трябва да проявявате висока адаптивност  към чуждо мнение и интереси,  което е като „ скачени съдове“ за ваши собствени успехи и печалби.  Вие може да се обедините с хора,  които ви действат обогатяващо,  дори и това да изисква известен компромис,  по-голяма гъвкавост в общуването. Вероятно ще се въвлечете в разяснителни разговори,  преговори,  които основно засягат материално благополучие и парични потоци.  Този процес може да е съпътстван от елемент на изненади,  но в по-ярки краски да ви показва- слаби звена,  които могат да предизвикат загуби или да ви дестабилизират… Все пак е подходящо да набележите и  възможности,  като се концентрирате върху сътрудничество и взаимопомощ.

Внимавайте на кого се доверявате,  може да получите ценно знание или вид подсказка,  която ви показва,  че е по-добре да се дистанцирате  от определени личности,  за да избегнете загуби и в един по-широк смисъл.

Звездите ви подсказват-  на кого можете да разчитате,  от кого да се дистанцирате,  крайният резултат ще повлияе силно на онова,  което имате-  в един по-широк смисъл.

Водите доста емоционални разговори,  които ви помагат да надникнете в по-далечното бъдеще и да получите една по-голяма яснота.

През втората част от седмицата  са възможни емоционални изблици,  които разясняват чувства  или нещо друго скъпо за вас.  Внимавайте в спонтанни или крайни изказвания,  за да не се предизвика различен от желания или очаквания резултат.  Все пак е възможно да прекарате приятно и запомнящо се  в предпочитана компания. Чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред между вас и любим човек.

Общуването може да е доста позитивно и да отваря всякакви врати пред вас… Предизвикателството е,  че при многото говорене,  което е твърде вероятно,  често се изказват и думи,  за които после можем да съжаляваме.

Пазете се от конфликти,  които могат да имат широко отражение върху ключови въпроси като- кариерно развитие,  социален статус,  дори брачни отношения  или разбирателство у дома.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново
Препоръки от седмицата

Сако с джобове с капаче от Motivi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Къса жилетка с контрасти от Trendyol

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уютът на есенните цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени