СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 28.10.2024 – 03.11.2024

x


От вас може да се изисква да намалите темпото,  да обърнете повече внимание на себе си,  на близките си,  на семейството си.  Това може да се налага и по външни причини,  които ви задържат повече у дома или ви подтикват да направите някакъв важен избор.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие може да се готвите за своеобразен рестарт,  който ще се отрази на всички нива от живота,  както в личен,  така и в професионален аспект. Възможно е и двете сфери да се свързани,  тоест-  промени в кариерата да се отразяват и у дома или пък- преди да вземете каквито и да било решение,  които се отнася до високи и честолюбиви планове-  това да изисква да се съобразявате и с вашите близки.  Някои от промените могат да изискват  предстоящо преместване,  което да смени средата ви на съществуване или „ декорите“ около вас.

На 1 ноември предстои новолуние,  вие може да се възползвате от него,  от тази мощна енергия,  за да извършите промени,  които са благоприятни и стабилизиращи за вас.  Можете добре да взаимодействате с финансови и държавни институции,  така че да се справите с с всякакви предизвикателства. Някой от вас ще получават вид подкрепа от страна на семейството или партньора си.

Не е изключено самите вие да решите да инвестирате в дома си и това ще се отчете за благоприятно обстоятелство.

Понякога може да имате усещането,  че трябва да се борите с влияния,  които действат „ зад гърба ви“  или са извън контрола ви. Звездите ви провокират да преосмислите- с какви ангажименти да продължите напред  или да ги оставите в миналото,  защото само ви натоварват,  но не ви носят удовлетворение.  Това може да се наложи сега или като краен срок през март- април 2025 г. В началото винаги по-лесно се влияе,  така че е подходящо сега да насочвате.

Пазете се от конфликти на работното място,  скрити врагове или пък конкуренти,  които могат да ви навредят.  Опитайте се да се освободите от всичко вредно и токсично,  това е най-важното правило или послание към вас  за настоящия момент.

Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си…

В любовта-  откривате подкрепа от страна на любим човек,  дори на приятели,  изглежда, че се радвате на внимание  от страна на обществото.  Може често да се оказвате в центъра от внимание,  не всички обаче,  са чак толкова доброжелателни,  колкото изглеждат  и пак така трябва да внимавате- на кого се доверявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново
Препоръки от седмицата

Сако с джобове с капаче от Motivi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Къса жилетка с контрасти от Trendyol

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уютът на есенните цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени