СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 28.10.2024 – 03.11.2024

x


Вашата общителност,  креативност и убедителност- често ще се превръщат в повод да налагате мнението си над околните,  да получавате подкрепа от страна на влиятелни,  енергични  или власт имащи личности.

Ако в миналото е съществувал някакво напрежение между вас и околните,  обществото,  в което съществувате- сега може да насочите тази мощна енергия в една позитивна посока и следствие на собствената ви инициативност.

Въпреки всичко повечето от вас съществуват във високо конкурентна среда,  а понякога-  напрегната обстановка  от големи изисквания или необходимост перманентно да се доказвате. Вие може да се справите с това  като демонстрирате най-доброто от себе си и проявите забележителни ораторски способности,  влияете на другите чрез дар словото си и интелект.

На 1 ноември предстои новолуние,  може да се възползвате от него  за да обновите и промените отношенията си  в една по положителна посока,  ако желаете.

Информационният поток е доста усилен,  понякога ви носи изненади,  част от тях ще са позитивни и ще са внезапен шанс,  който ви освобождава,  дава ви варианти… Други изненади ще прекратят контакти и договори,  които са изчерпани.

Силен фокус е върху любими хора-  пораснали деца или ваш партньор,  ако имате такива. Те може да се нуждаят от повече внимание, помощ, разяснителни разговори,  отстраняване на недоразумения от миналото.  Подобни послания ще съществуват към вас почти през целия ноември,  но сега можете да въздействате над обичайното,  премахнете всичко деструктивно, ако има такова,  изградите си стратегия,  която има дългосрочно отражение,  защото ефектът действително ще бъде такъв.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново
Препоръки от седмицата

Сако с джобове с капаче от Motivi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Къса жилетка с контрасти от Trendyol

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уютът на есенните цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени