СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 28.10.2024 – 03.11.2024

x


Звездите ви подтикват силно  да намалите темпото,  да обърнете повече внимание на себе си,  на близките си,  на семейството си.

Голяма част от случващото се е по инерция,  а в този процес вие можете да получите награда за полагане от вас до този момент усилия. Като минимум разбирате- кои от вашите желания са осъществими. Случващото се ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще и да направите избор с какво да продължите напред или да оставите в миналото. Понякога това ще е касае чисто професионални въпроси,  високи и честолюбиви планове,  а в други случаи- ритъм в ежедневието,  което трябва да се обнови,  за да бъдете по-успешни,  да се справяте с допълнителни ангажименти или дори да бъдете по-здрави и в тонус.

Почти през цялото време ще възникват непредвидени дела,  които могат да променят вашите предварителни планове. Анализирайте внимателно случващото се,  но не пресирайте събитията.  Пред вас могат да се разкриват спонтанни възможности,  дори варианти на развитие,  от които да се възползвате и те да ви действат обогатяващо или пък да се превърнат в алтернатива,  чрез която печелите или получавате стабилизация на различни нива,  шанс да материализирате желание. На този етап вие интуитивно усещате онова,  което е печелившо за вас,  не пренебрегвайте вътрешния си глас,… Можете да се възползвате от Новолунието,  което е на първи ноември,  чрез тази енергия- вие ще доведете до победен край ваши мечти  или пък ще откриете нови възможности,  които могат да изискват повече време,  за да се осъществят в пълна степен.

Венера ви помага да привличате към вас онова,  което най-силно желаете или обичате. Венера действа като магнит,  така че е важно какво си пожелавате  и току виж го осъществите на практика. Все пак е полезно да се пазите от прекалено емоционални реакции или големи очаквания,  за да не постигнете обратен или различен от очаквания ефект,  приоритетно това може да се отрази на взаимоотношения,  партньорски,  лични или делови,  но не само.

През целия период ескалират повишени разходи,  периодът не е подходящ да поемате прекалено големи рискове,  а по-скоро да ликвидирате дългове,  също- да се пазите от конфликти,  които могат да ви нанесат щети. Някой от вас могат да се въвлекат в противопоставяне на интереси,  способни да прераснат в „ военно положение“, образно казано  или това да има дългосрочно отражение,  имайте го предвид и избягвайте подобни тенденции.

Мнозина ще установят,  че има „ кой да им пази гърба“,  винаги има начин…

Подходящо време да хармонизирате обстановката у дома,  в семейството…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново
Препоръки от седмицата

Сако с джобове с капаче от Motivi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Къса жилетка с контрасти от Trendyol

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уютът на есенните цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени