СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.06.2015 – 13.06.2015

x

3-Gemini


Меркурий – вашият управител през тази седмица ще ви фиксира върху някаква новина, идея или проблем, който се е оформил в близките две седмици, а може и да е стартирал през декември миналата година. На 12 юни Меркурий ще обърне своя ход в директен и ще ви изясни спорни или заплетени въпроси, ще ви стимулира да сте по-инициативни, комуникативни, да вземете важни решения, които да ви превъртят на ново социално ниво. Да не забравяме, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак вие градите енергийна програма за цялата предстояща година, а при наличието и на Марс в Близнаци и за по-дълъг период от време, примерно две години и половина.
Така че е удачно да сте максимално активни, особено след сряда. Звездите ще ви подкрепят значително при разяснителни разговори, сключване на договори, заздравяване на връзки, създаване на нови и полезни контакти. Шансове продуцирани от засиления информационен обмен задължително ще съществуват, понякога и „внезапни“. „Господ дава, но в кошара не вкарва“, така че в известен смисъл нивото на успехите ще зависи от собствената ви дейност. Въпреки че някои благоприятни перспективи могат и направо да „паднат в ръцете ви“, като заслужена разплата от миналото, нещо като развръзка. В краен случай – яснота, придвижване в друга ситуация, свързана с ваши партньори – лични и/или делови.
Благодарение на уникалните ви комуникативни умения имате възможност да спечелите нещо, определящо бъдещото ви развитие и то за дълго.
До сряда се разделяте с някакви илюзии – превратна точка за мнозина – относно мнение, идеи, настроения за бъдещи перспективи.
В четвъртък и петък – приятели и колеги ви изненадват, може да разчитате на тях.
През почивните дни се нуждаете да забавите темпото или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени