СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 29.06.2015 – 05.07.2015

x

10-Capricorn


Ескалира необходимостта да изгладите евентуални различия с ваши партньори /лични или делови/, да разясните спорни теми, при това трупани от доста време. Възможно е да имате усещането, че към вас не се проявява нужното разбиране или че околните ви „предизвикват“, държат се по-агресивно или нетолерантно към вас. За силните и слабите страни във взаимоотношенията ви разбирате в пълна степен в четвъртък и петък. Същевременно, това е моментът, когато най-силно можете да въздействате на бъдещи тенденции или дребни действия имат широко отражение. Противопоставянето едва ли ще ви донесе нещо позитивно, но за това пък, ако успеете чрез разяснителни разговори да внесете яснота във връзките, ще може де да се възползвате от енергийните потоци на другите и да извлечете нужните ползи, а те ще действат подобно на „моторче“, напред и нагоре към по-висок социален статус, осъществяване на ежедневни желания като минимум.
Важно е да се знае, че сега можете да изгладите всички различия, стига да поискате, но чрез дипломация и гъвкавост, а не твърдо отстояване на позиции.
Ежедневието ви е много динамично, ако сте служител във фирма – авторитетът ви се повишава, благодарение на ораторските ви способности, социална активност и т.н.
Ако нямате работа, подходящо е да си потърсите, съответно – намерите.
В понеделник, вторник и сряда ви се налага да се съобразявате с обстоятелства извън контрола ви или да „намалите темпото“ по различни поводи и странични ангажименти.
В събота и неделя – пазете се от необмислени харчове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени