СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 06.07.2015 – 12.07.2015

x

5-Leo


Изостря се ситуация, при която трябва да вземете важни решения, да се справите с онези „тъмни” задачки, стоящи зад гърба ви или извън контрола ви, които са се влачили и натрупвали през изминалата година.

Ако има подмолни течения, неразрешени въпроси от есента на 2014г., тайни врагове, конкуренция и недоброжелатели, то те ще се проявят в значима степен през тази седмица и ще ескалират перманентно почти до края на юли, така че ще ви принудят да сложите своеобразна „точка”, да прелистите нова страница през август или най-късно до средата на септември.

Най-показателни, но и напрегнати са сряда и четвъртък. През тях имате шанс да узнаете някаква истина, да се справите с онази част, която не ви носи удовлетворение.

Напомням, че месец преди рождения ви ден е най-подходящо да „разчистите къщичката си”- образно казано, така че да позволите да нахлуят нови и по-позитивни перспективи, които да обновят начина ви на съществуване.

Всъщност, повечето от вас усещат тенденцията интуитивно или все едно са достигнали пределна силите си – емоционални, а при някои и физически.

Имате нужда от почивка, а не напрежение, така че се опитайте да се откъснете от ежедневието, да релаксирате по начин, който е най-разтоварващ и приятен за вас, особено в понеделник и вторник… въпреки че са работни дни, поне е хубаво да намалите темпото…

В сряда и четвъртък напрежението ще засегне и вас, ще ви покаже в ярки краски всички силни и слаби страни от настоящия ви начин на съществуване, съответно – какво ви пречи или помага…

Ако оставите нещо зад гърба си през тези дни, не съжалявайте, не е случайно и е оздравително за бъдещето ви.

В петък и събота сте център на внимание или дребни събития имат широко отражение върху имиджа ви. Дайте най-доброто от себе си, а звездите ще сбъднат ваше желание.

В неделя сте търсена и предпочитана компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени