СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 20.07.2015 – 26.07.2015

x

1-Aries


Звездите са акумулирали много енергия във вас, която през настоящата седмица ще разтоварвате спонтанно и почти неконтролируемо, ще изненадвате околните и себе си със спонтанни реакции, но и креативност. Разбира се, всичко се случва с повод, той може да е въпрос, свързан с дома и близките ви, който ви тормози и човърка или все едно „не сте в обувките си”, но сте на път да ги „събуете” и да продължите напред. По друг начин казано – ще намерите начин да се освободите от товар.

На 23 Слънцето ще премине в Лъв, а от този сектор то винаги разпалва страстите у вас, креативността, жаждата за живот, щастие, любов… Все ще намерите начин да си ги доставите, дори и да не за дълго, а като моментно настроение, проблясък, шанс.

Да изпитате пълно удовлетворение в партньорските взаимоотношения все нещо пречи, а сега и вид равносметки, че и стари дългове – в пряк и преносен смисъл. Ако имате пораснали деца, те също ще са повод за подобни ретроспекции, мобилизация на ресурсите ви /психически, а понякога и чисто финансови/.

В понеделник и вторник преобладава рутината, онези ангажименти, които извършвате, защото „трябва”, а не „искам”.

В сряда и четвъртък популярността ви расте, както и авторитета. Дните са с нюанс за риск, особено за взаимоотношенията. Заложете на мира, а не на войната – в значима степен от вас ще зависи развръзката.

В петък, събота и неделя сте много емоционални, намерете си подходящ отдушник и развлечение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени