СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 21.03.2016 – 27.03.2016

x

5-Leo


Вашият ентусиазъм се разпалва и разгорещява по различни поводи – реален обект на вашите желания и нещо близко до сърцето ви, което ще преследвате с много плам и до краен предел – бизнес задача или професионална цел, а може и да е човек, който ви подкрепя енергийно или пък пробужда силни страсти в сърцето ви.  

Каквото и да е, сега можете да направите своеобразен пробив към него, да разширите хоризонтите пред вас, съответно – бъдещите и по-добри перспективи.

При някои от вас се поражда необходимостта да се изяснят спорни въпроси, свързани с далечни роднини или пък юридически казуси и сега можете да повлияете на тези процеси положително, да ги насочите в по-благоприятна посока.

В друг случай – налага се да имплантирате нови знания и умения в работата си, да смените ритъма в ежедневието си, включително и чрез пътувания, премествания, но подобни перспективи се отчитат за полезни на този етап.

Все пак сложен или рисков си остава въпросът, отнасящ се до финансовото ви благополучие – пазете се от необмислени харчове, въпреки че са възможни и „наложителни” такива, особено в понеделник и вторник.

В сряда, четвъртък и петък информационният поток е много усилен – научавате важни новини или водите съществени преговори. Обстоятелствата ще са във ваша полза, ако не губите контрол над емоциите си. Изненади също не са изключени, внимавайте!

В събота и неделя се чувствате най-добре у дома или най-много можете да влияете на това поле, да превъртите евентуални негативи в позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени