(Р)еволюция при маникюра: Nails Inc. с иновативен спрей-лак за нокти

x

Nails_Inc_Spray_On_Nails_Alexa_Chung2

 


Компанията Nails Inc. често предлагат иновативни решения в света на женската красота и техния чисто нов лак за нокти може да е окаже нещо твърде привлекателно. Дизайнът на флакона е като обикновен спрей, но това, което се крие зад него е по-важно.

За да използвате този продукт ще са ви необходими база и топ лак за нокти от същата серия. Нанасяте базата, както обикновено при лакиране на ноктите, изчаквате да изсъхне. След това взимате флакона със спрей и напръсквате върху ноктите. И не трябва да се тревожите, че определено количество ще попадне по кожата. Пръска се от разстояние 10-15 см. Можете да нанесете топ лак, както обикновено.


 

Nails_Inc_Spray_On_Nails_Alexa_Chung1

 


Щом лакът е засъхнал по ноктите, можете да се измиете с топла вода и сапун, за да премахнете попадналия по кожата цвят. Могат да се използват дори и мокри кърпички или поне така обещават от Nails Inc. Всъщност, така представена тази иновативна идея премахва много предизвикателства от процеса на лакиране. И повече няма да се питате как ще изглежда дясната ви ръка, лакирана с малки пропуски, защото не ви е удобно да държите четка с лявата. Времето за лакиране също намалява драстично – отнема около 20 секунди да лакирате и двете си ръце.

Понастоящем продуктът вече е преминал тестове за безопасност и се продава от днес 12 ноември. Може да бъде поръчан от сайта на марката, от Sephora или Net-a-Porter а цената му в е 10 британски паунда. Продава се в два цвята за сега, но се надяваме скоро да видим повече и вероятно скоро да се сдобием е един от интересните флакони.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

КОЖАТА ПРЕДИ ЗИМАТА. КАКВО Е ВАЖНО ЗА НЕЯ?

„COSMOPOLITE“ – ЦВЕТНОТО ЛИЦЕ НА ЕСЕНТА ОТ DIOR

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени