(Р)еволюция при маникюра: Nails Inc. с иновативен спрей-лак за нокти

x

Nails_Inc_Spray_On_Nails_Alexa_Chung2

 


Компанията Nails Inc. често предлагат иновативни решения в света на женската красота и техния чисто нов лак за нокти може да е окаже нещо твърде привлекателно. Дизайнът на флакона е като обикновен спрей, но това, което се крие зад него е по-важно.

За да използвате този продукт ще са ви необходими база и топ лак за нокти от същата серия. Нанасяте базата, както обикновено при лакиране на ноктите, изчаквате да изсъхне. След това взимате флакона със спрей и напръсквате върху ноктите. И не трябва да се тревожите, че определено количество ще попадне по кожата. Пръска се от разстояние 10-15 см. Можете да нанесете топ лак, както обикновено.


 

Nails_Inc_Spray_On_Nails_Alexa_Chung1

 


Щом лакът е засъхнал по ноктите, можете да се измиете с топла вода и сапун, за да премахнете попадналия по кожата цвят. Могат да се използват дори и мокри кърпички или поне така обещават от Nails Inc. Всъщност, така представена тази иновативна идея премахва много предизвикателства от процеса на лакиране. И повече няма да се питате как ще изглежда дясната ви ръка, лакирана с малки пропуски, защото не ви е удобно да държите четка с лявата. Времето за лакиране също намалява драстично – отнема около 20 секунди да лакирате и двете си ръце.

Понастоящем продуктът вече е преминал тестове за безопасност и се продава от днес 12 ноември. Може да бъде поръчан от сайта на марката, от Sephora или Net-a-Porter а цената му в е 10 британски паунда. Продава се в два цвята за сега, но се надяваме скоро да видим повече и вероятно скоро да се сдобием е един от интересните флакони.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

КОЖАТА ПРЕДИ ЗИМАТА. КАКВО Е ВАЖНО ЗА НЕЯ?

„COSMOPOLITE“ – ЦВЕТНОТО ЛИЦЕ НА ЕСЕНТА ОТ DIOR

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени