Къси коси за щастливи есенни дни

x


Тази есен тенденцията при косите е повече от ясна – скъсяване на дългите вълни в косите. Италианците имат много хубав израз за коси, които не са нито прекалено дълги, нито прекалено къси. Наричат ги capelli medi. Изречено на най-романтичния език на света, за нас това означава запазен час за подстригване. Няма защо повече да ви убеждаваме – достатъчно е да изтъкнем предимствата, които средно дългата прическа притежава.

Идеални са за по-нерешителните момичета, които непрекъснато се лутат между буйна грива и съвсем къса коса, а и са много удобни за поддръжка. Бяха основен акцент в дефиелтата на Chanel, Armani, Chloe, Versace.


Chanel

Украсяват косите по възможно най-принцеския начин, а диадемите са много удачни, когато не знаем на какъв акцент да заложим.
Аrmani

Връщат бретона (не че си е тръгвал някога) и не се страхуват, че може да премрежи погледа ни. Има нещо много решително в този look, харесва ни!
Chloe

Представят малко по-небрежни и момчешки прически. Отлични за всички момичета, които не обичат да прекарват много време пред огледалото.
Versace

Tук косата е малко по-дълга, а цветовата гама е по-разнообразна. Лицето е леко скрито. Струва ни се, че това е най-добрата прическа за хубава бяла риза и мъжки панталон.
Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Elle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени