Mixed Emotions – емоционалната буря на BYREDO

x

Бен Горам е гений – това си помислих когато видях новия парфюм на Byredo, наречен Mixed Emotions. Да събереш всички емоции, които ни владеят и разделят през последната година в бутилка, не е лесна задача. Страх, несигурност, гняв, примирение, надежда, любов, разбиране, споделяне, приемане, и още, и още… въплътени в аромат , отразяващ неспокойната природа и контрастите на нашето време, моменти на върхове и падения, свързани с реалността и очакванията, и усещането да си различен. Аромат, който те предизвиква да си зададеш въпроса  -„Кой съм аз?“, да не се страхуваш да се откриеш, да се запазиш, но и да приемеш тези, които не са като теб, без страх.” Нашата мисия е да пресъздаваме емоциите и чувствата чрез парфюми. Надявам се, че хората прочитайки името на новият аромат ще се идентифицират с това чувство в най-простата му форма, а след това ще открият това, което всъщност е много по-дълбоко, за да се свържат с него: съпоставянето между познатото и непознатото“ – Бен Горам, основател и артистичен директор на Byredo.Ароматът

Следвайки философията на марката за превръщане на отделни спомени и абстрактни идеи в аромат, Mixed Emotions е олфактивно описание на различията, които ни свързват. Меките нотки на чай Мате и наситената сладост на касис са обгърнати в дървесна рамка. Успокояващият акорд на черен чай, контрастира със синтетичните нотки на листа виолетка, за да пресъздаде по един свеж и запомнящ се начин усещането да си различен и сблъсъкът с реалността. Mixed Emotions е парфюм подходящ за всички полове, отразяващ несигурността  на времето, в което живеем, моментитите в които пропадаме, и моментите, в които се възраждаме, но носещ надежда и вяра в един по-добър и красив свят, изпълнен с разбиране и емпатия.


 


Филмът

За да отбележи лансирането на Mixed Emotions, Бен Горам си сътрудничи с Fenn O’Meally, на която възлага да режисира филм, отразяващ неговите вдъхновения и философия. Съществуващ като самостоятелен, кинематографичен късометражен филм, Mixed Emotions представя откъси от филма в своята рекламна кампания.

Преплитащи се сюжети на поетичен, сюрреалистичен фон, пресъздадени думи на поета Kai-Isaiah Jamal, представят многостранен разказ за приемане и пълно освобождаване. „Така както парфюмът Mixed Emotions, и аз искам да оставя филмът Tall Are The Roots на индивидуалните интерпретации на хората: как ще се разгърне ароматът на кожата ви или с какво ще ви въздейства филма, ще бъде различно за различните хора“, споделя O’Meally. ”Но в съзнанието ни се редуват плавно светли и тъмни моменти – и в крайна сметка Tall Are The Roots ви дава възможност да разберете къде и как се чувствате в света днес и да подреди хаоса и противоречието.

В крайна сметка Mixed Emotions е различен за всеки един от нас, както сме различни и самите ние, но и обединяващ по едни специфичен начин, карайки ни да приемем настоящето, да подредим емоциите си, да обединим различията и да продължим напред. Защото бъдещето принадлежи на смелите!Текст: Диана Захариева

Снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ