Нова категория в слънцезащитата от Bioderma

x


Кожата е най-големият ни съюзник и защитник на тялото. Тя устоява на изсушаващия вятър и изгарящото слънце и вдъхнови BIODERMA да открие биологични решения как да запази нейното здраве и красота. Дълготрайно.

Чрез наблюдение на естествените механизми на функциониране на кожата, BIODERMA създаде нова категория слънцезащита с ефект на „непокрита кожа“.

Новата гама Photoderm NUDE Touch има висока изцяло минерална слънцезащита с SPF 50+ и 8 часа матиращо действие. Нейната сетивна и ултралека текстура осигурява безупречен ефект на “непокрита кожа“ с кадифен завършек, изравнява тена, повишава сиянието на кожата и ограничава несъвършенствата.

NUDE Touch е ежедневен слънцезащитен продукт, който ден след ден намалява прекомерното лъщене и несъвършенства по кожата и има ултра сетивен грим ефект на „непокрита кожа“ – това вече е реалност.Висока дерматологична слънцезащита

Photoderm NUDE Touch SPF 50+ осигурява много висока слънцезащита. Комбинацията от UVA/UVB минерални филтри и клетъчна биозащита – патента Cellular Bioprotection, предпазва кожата от увреждане от UV лъчите, както в момента на излагане, така и в дългосрочен план.

Биологично действие „контрол на лъщенето” с 8 часа матиращ ефект

Новият Photoderm NUDE Touch SPF 50+ съчетава матиращи и омекотяващи пудри със съставка производна на аминокиселина Каприлоил глицин, която регулира 5-α-редуктазата, ензим, стимулиращ производството на себум.

Тази комбинация, която е иновативна за слънцезащитната категория продукти, осигурява двойно действие: на мигновен резултат, благодарение на матиращия ефект на минералните пудри и филтри, както и дългосрочно балансиране на количеството на произведения себум. Това също така дава възможност да се намалят пудрите за контрол на лъщенето, което добавя лекота на изключителната текстура.Идеално изравнен тен на лицето и дълготраен ефект на „непокрита кожа”

Невероятната лекота на формулата в съчетание с минералните пигменти създават ефекта на „непокрита кожа“ – неусетна текстура и равномерен цвят. Инструменталният тест за равномерност на кожата измерва трайността на равномерния тен, толкова добре, колкото и теста за устойчивост, който показва трайност на този ефект в продължение на 8 часа.

Гладка кожа с подсилен блясък

Наличието на салицилова киселина във формулата спомага за стимулиране на клетъчното обновяване, за изглаждане на кожата, за ограничаване на комедоните и пъпките и по този начин за подобряване на вида на комбинираната и мазна кожа след 3 седмици употреба.

Дълготраен резултат, съчетан с моментално сияние на кожата, благодарение на наличието на минерални пигменти и омекотяващи пудри, които отразяват светлината.

Действие срещу несъвършенствата ден след ден

Патентът на Fluidactiv в комбинация с Каприлоил глицин регулира количеството и качеството на себума, произвеждан ден след ден и по този начин предотвратява появата на пъпки.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Bioderma

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август за работещи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ