Подгответе се за плажни емоции!

x

 


Продуктите за лице и тяло на петзвездната козметична марка DIBI Milano са обединени под вълшебната за кожата думичка „таласо”, която на гръцки (thalasso) означава морска вода. Енергизиращата и подмладяваща сила на  съкровищата на морските дълбини – минерали, водорасли, планктони и др. превръщат тялото и лицето в перфектни мишени за погледите на плажа. Thalmer Talasso SPA носи духа на океана и съчетава силата, енергията и тоталното привличане на човека от безкрайната морска шир. Антиейдж грижа, тонус, борба с целулита, ексфолиация, отслабване… Това са само част от всеотдайната океанска грижа. Линията предлага терапии за лице и тяло и най-хубавото – притежава продукти за домашна грижа, които могат да станат част от разкрасителна програма със собствените усилия на всеки от нас!

Изворът на съвършенство от дълбините включва:

Морски планктон – истинска броня срещу враговете на кожата! Тази съвкупност от морски организми се превръща в сила на линията,  благодарение на биотехнологиите. Планктон на езика на красотата означава – повече младост и защита за кожата. Козовете му са фосфорните съединения, които стимулират метаболизма на клетките. Планктонът защитава от свободните радикали, премахва вредните вещества от кожата и я предпазва от UV радиацията.

Антарктически водорасли (Phycojuvanine) – те са част от линията продукти за лице. Това океанско чудо прави кожата еластична, защото подобрява снабдяването на митохондриите с кислород.

Черно водорасло (Laminaria Hyperborea) – притежава специален ензим, който подобрява метаболизма на мастните клетки и така се бори срещу целулита.

Текст: Марио Трифонов

Снимкa: Антоанет ООД

Вижте още:

Инстинкт за самосъхранение под слънцето

Вулкани и ябълки служат на красотата

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ