Тайните на Джиджи Хадид за безупречна конска опашка

x

Някога замисляли ли сте се как едни от най-популярните супермодели винаги се появяват на обществени места в безупречен вид. Джиджи Хадид не прави изключение и по-специално внимание обръщаме на косата й, небрежно прибрана в конска опашка. Ние разкрихме каква е тайната на впечатляващата й грива, която й доставя комфорт през деня и в същото време е доста практична и лесна за оформяне само с един обикновен ластик. Ето какви са триковете, на които се доверява в грижата за добре стегнатата си фризура:Солен разтвор. Джиджи подсилва структурата на косата си с помощта на спрей с разтвор на соли, които й придават твърдост и устойчивост. Така опашката става по-здрава и лесна за оформяне, без да се разпилява хаотично на всички страни.

Пръсти вместо гребен. По съвети на нейната фризьорка Джиджи е заменила гребена с ръцете си, които имат по-щадящо действие от грубите и студени зъбци на разресващото средство. Освен това с помощта на пръстите си можем да се доближим максимално до естествения вид и излъчване, към който винаги се стремим.

Вижте още: Кой каза, че късата коса не може да изглежда секси?Брадичка горе. Когато носите косата си събрана високо, гледайте да има лек наклон на дясно. Това оптически издължава лицето. Освен това дръжте брадичката си високо, за да може дължините да се разстелят свободно по раменете и гърба.

Опашка на няколко нива. Съветът на световноизвестния модел гласи да хванем с ластик един базисен кичур и да навръзваме около него останалата коса, разделена на сектори. Така си гарантираме спокойствието, че гривата е здраво стегната и прибрана и няма да се разпилее през деня.Кичур като декорация. Преди да вържете косата си на конска опашка, оставете един кичур, който да увиете около основата й. Напръскайте я със стилизиращ спрей за по-силна фиксация и устойчивост. Така ще създадете безупречен вид на косата си независимо от климатичните условия навън.

Текст: Звезделина Георгиева

Снимки: Press

Вижте още:

ПРИЧЕСКИ КАТО НА БОГИНИ

ТЕНДЕНЦИИТЕ В КОСИТЕ ЗА 2016 ИЛИ КАК ДА БЪДЕМ АКТУАЛНИ БЕЗ МНОГО УСИЛИЯ?

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Далеч сме от морето, но една сламена чанта, може повече от спокойно да го доведе в още…

Ако сте пропуснали
Най-четени