Time Zero® – времето се движи в наша полза

x

1

 


Като много от жените, за които говорим ежедневно, ние се чувстваме комфортно по отношение на времето. И вярваме, че кожата ни заслужава първокласна грижа, която да поддържа добрия ѝ вид. А когато става въпрос за високо качество Filorga е сред първите, за които се сещаме, защото в продължение на няколко десетилетия е доказала отговорното си отношение към красотата.


 

time zero

 


Резултатът е появата на най-новия серум Time Zero®, като естествено продължение на последните тенденции, които компанията използва за вдъхновение. Използваните активни съставки и техники от естетичната медицина ѝ помагат да развие авангардното средство, което може да премахне всички типове бръчки.


 

gamme-art-noir-det-tl-0316

 


С него Filorga разширява гамата Medi-Cosmetique®, която се налага като първата серия дермо-козметика от Франция, резултат от нехирургичните анти-ейдж процедури. Съчетанието на най-доброто от света на козметиката и естетичната медицина в линията осигурява на кожата както високата ефективност на професионалните процедури, така и удоволствието от ежедневната грижа.

За разлика от останалите продукти на пазара, Time Zero® е разработен да се справи с четири основни вида бръчки. И това с помощта на една проста идея – влагане на активните съставки, които обикновено се употребяват в естетичната медицина, в една-единствена козметична формула.


 

flaconnctf-135-ha-rp

 


Спрямо дълбоките бръчки Time Zero® действа чрез тройна корекция, подобна на филър. За състаряването на кожата, причинено от умора, серумът осигурява мощна перфузия за кожата чрез патентовани за Filorga хроносфери, съдържащи NCTF® мезотерапевтичен коктейл. Той е създаден преди повече от 40 години и е изключителна комбинация от витамини, аминокиселини, коензими, нуклеотидни бази, минерали, антиоксиданти плюс хиалуронова киселина, която се е утвърдила като абсолютен златен стандарт в анти-ейдж терапиите. При мимическите бръчки серумът комбинира две активни съставки с ботокс подобен ефект, доближаващ се максимално до ефекта постигнат при инжектиране. И не на последно място, Time Zero® влияе и на изразените на повърхността бръчки, благодарение на изглаждащите активни съставки, като полира микро-релефа и изглажда повърхността.

Още едно от предимствата на серума е неговата унисекс универсална лека формула с фин аромат.

Time Zero® ще се появи в аптечната мрежа, както и онлайн на filorga.bg, през месец май на препоръчителна цена от 129,00 лв.

Текст: Fashion Inside/Filorga

Снимки: Filorga

Вижте още: 

81-годишната София Лорен в рекламата на най-розовия парфюм на Dolce&Gabbana

Топ 5 в петък: Поне едно от тези 5 е червилото, което липсва в дамската ви чанта

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени