Time Zero® – времето се движи в наша полза

x

1

 


Като много от жените, за които говорим ежедневно, ние се чувстваме комфортно по отношение на времето. И вярваме, че кожата ни заслужава първокласна грижа, която да поддържа добрия ѝ вид. А когато става въпрос за високо качество Filorga е сред първите, за които се сещаме, защото в продължение на няколко десетилетия е доказала отговорното си отношение към красотата.


 

time zero

 


Резултатът е появата на най-новия серум Time Zero®, като естествено продължение на последните тенденции, които компанията използва за вдъхновение. Използваните активни съставки и техники от естетичната медицина ѝ помагат да развие авангардното средство, което може да премахне всички типове бръчки.


 

gamme-art-noir-det-tl-0316

 


С него Filorga разширява гамата Medi-Cosmetique®, която се налага като първата серия дермо-козметика от Франция, резултат от нехирургичните анти-ейдж процедури. Съчетанието на най-доброто от света на козметиката и естетичната медицина в линията осигурява на кожата както високата ефективност на професионалните процедури, така и удоволствието от ежедневната грижа.

За разлика от останалите продукти на пазара, Time Zero® е разработен да се справи с четири основни вида бръчки. И това с помощта на една проста идея – влагане на активните съставки, които обикновено се употребяват в естетичната медицина, в една-единствена козметична формула.


 

flaconnctf-135-ha-rp

 


Спрямо дълбоките бръчки Time Zero® действа чрез тройна корекция, подобна на филър. За състаряването на кожата, причинено от умора, серумът осигурява мощна перфузия за кожата чрез патентовани за Filorga хроносфери, съдържащи NCTF® мезотерапевтичен коктейл. Той е създаден преди повече от 40 години и е изключителна комбинация от витамини, аминокиселини, коензими, нуклеотидни бази, минерали, антиоксиданти плюс хиалуронова киселина, която се е утвърдила като абсолютен златен стандарт в анти-ейдж терапиите. При мимическите бръчки серумът комбинира две активни съставки с ботокс подобен ефект, доближаващ се максимално до ефекта постигнат при инжектиране. И не на последно място, Time Zero® влияе и на изразените на повърхността бръчки, благодарение на изглаждащите активни съставки, като полира микро-релефа и изглажда повърхността.

Още едно от предимствата на серума е неговата унисекс универсална лека формула с фин аромат.

Time Zero® ще се появи в аптечната мрежа, както и онлайн на filorga.bg, през месец май на препоръчителна цена от 129,00 лв.

Текст: Fashion Inside/Filorga

Снимки: Filorga

Вижте още: 

81-годишната София Лорен в рекламата на най-розовия парфюм на Dolce&Gabbana

Топ 5 в петък: Поне едно от тези 5 е червилото, което липсва в дамската ви чанта

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени