VOCE VIVA – ода за безграничните възможности

x

“Днес повече от всякога сетивата са инструментът, който ни води към прераждане.” – казва Пиер Паоло Пичоли, и за да затвърди тези свои думи създава Voce Viva – парфюм -покана за съвместна среща в името на един по приобщаващ свят. За него това е утвърждаване на равенството и своеобазно приветствие към поколението без граници.Рефрен към многообразието, към традицията и модерното, посланието на филма “Моят глас, моята сила” е покана към хората да използват гласа си, за да споделят своите ценности, различия и вярвания. Моят глас е това, зад което заставам, това, което ме прави разпознаваема, израз на моята индивидуалност. Гласът е жив. Той е силата на природата. Природата е мощна. Важно е как го използваш.” –  Лейди Гага.
Със съвременното си чувство за образ и кинематографически подход режисьорът Хармъни Корин улавя Лейди Гага в силата на момента когато жената използва истинския си глас. Заснета сама под процеждащата се през дърветата светлина в гора в Лос Анджелис, за да спазва социална дистанция, Лейди Гага пее “A Sine from Above,” и звукът се носи по света, през хората, заснето на покривите на празни сгради в Барселона, образувайки хор от гласове, които чуват Sine и се присъединяват към изпълващата енергия на нейната песен. Написана в почит към силата на музиката, която е преобразила живота й когато the Sine –звуковата вълна – която чула излекувала сърцето й.

 “Чувствах се силна и жива, чувах собственото си ехо в гората докато пеех с тази рокля. Напомняше ми за свободата ми и как изживях магията. Свободата и магията, които пожелавам всеки да изпита.”  -Лейди Гага.


Изразявайки лечебната сила на природата, на музиката и по-силната от всякога днес нужда от чувство за свързаност, филмът споделя посланието за надежда и възраждане; свят, в който всеки има глас. “Няма два еднакви гласа, всеки глас пее своята песен, а всички гласове допринасят към общата човешка симфония.”  – казва Пиерпаоло Пичоли.
“Вярвам, че повечето гласове имат способността да оказват положително въздействие, а всички гласове са въздействащи.”  – допълва Лейди Гага.
Продължавайки своето артистично сътрудничество, започнато за Born в Рим, Valentino Beauty избира Inez & Vinoodh да улови мощния Sine зад Voce Viva в един застинал образ в контекста на изолацията с отчитане на всички приложими мерки, предвидени от Световната Здравна Организация. Inez&Vinoodh преоткриват образите на Лейди Гага от предишна сесия, за да се срещнат със света на неочакваните промени. С дълбок усет и изяществото на модна фотография Inez & Vinoodh улавят момента на чиста емоция: когато времето е спряло, но също така същността на момента. Лейди Гага сияе в прекрасната червена рокля на Valentino дело на Пиерпаоло Пичоли под блестящото синьо небе.Ароматното послание на Valentino може да намерите тук, а в най-скоро време един от вас ще може да го спечели в специалната ни игра. Последвайте ни в инстаграм, за да не пропуснете възможността!


Текст: Fashion Inside

Снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилът никога не излиза във ваканция.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ