Задължителните пет: Лаковете на пролет-лято 2015

x


 

Моят маникюр, моят цвят, моите пролетни емоции… Всъщност, те са петте най-актуални цвята, които тази пролет ще ни насочват да откриваме подходящите за себе си нюанси. Тенденциите в цветовете за лакове през топлите сезони ще са забавни, забележими и подходящи за слънчевите дни и топли нощи. Какво да търсим?

 


 

 


 

Пастелни нюанси. От цвят на лавандула до меки и нежни нюанси на зеленото – всичко в гамата на пастелите ще бъде подходящо. Интересен резултат бихте получили, ако завършите маникюра си с матиращ топ лак.

 


 

 


 

С цвят на злато или слънце. Жълтото във всичките му нюанси ще бъде добро попадение от сега до края на лятото. Цветовете варират от бледо жълто с цвят на масло до златисти нюанси с блестящи частици.

 


 

 


 

Бледо розово. И то попада в гамата на пастелите, но класическото розово винаги е било приоритет за много дами, затова заслужава повече внимание. И този път, както винаги, деликатния цвят може да се комбинира в почти всички цветове на аутфита. Той остава един от най-предпочитаните нюанси, сякаш останал в безвремието на модните предпочитания.

 


 

 


 

Цветовете на морето и океана. И вълните! Синьото може да е интензивно и наситено. Такова го препоръчват големите модни имена. Други названия, по който ще откриете подходящите нюанси са индиго и деним.

 


 

 


 

Фуксия. Тази пролет ярката фуксия напълно заменя класическото червено. Добрата новина е, че този цвят е не по-малко впечатляващ и подходящ за всичко в гардероба ви. Подходящ е и за дни, в които искате да бъдете по-конкретни с визията си – малко по-агресивни, малко по-забележими и смели.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още: 

Био козметиката: какво не знаехме за нея и как да я разпознаваме

Днес поръчваме Chanel – макиажът, вдъхновен от градините на Париж

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Време ли е вече за пуловери? За щастие – не, но това не пречи да ги още…

Ако сте пропуснали
Най-четени