Една година беше дълга, колкото си пожелахме! Честит рожден ден, Fashion Inside!

x


Колко дълга е една година? Запитахме се вчера, когато вечерта ни се стори два пъти по-кратка и не можахме да си кажем всичко, което ни вълнува.

За нас тя беше 365 работни дни, защото в търсене на красотата, нямаме почивка. Открити карти, обратна връзка и много мечти. Разменяме си ги в честна игра, точно като един отбор, като екип, като семейство.

През изминалата година първо се научихме да грешим. После, как да поправяме грешките си и благодарение на тях да вървим към успеха. Имаме си и добро gps-устройство, което ни връща на пътя, ако някъде направим грешна стъпка –  това сте вие, нашите читатели!Имаше хора, които ни казаха, че „няма да стане”, дори твърдяха, че зимата ще свърши с нас. Избрахме да послушаме обаче тези, които ни подкрепяха! О, да, има толкова много хора, които ни подкрепят… А ние знаем, че българската жена е красива, знаем, че е модерна, и знаем, че чете FASHION INSIDE! Доверяваме се на вътрешния си глас и правим най-доброто, на което сме способни. Затова сега за нас започва втора зима: по-спокойна, още по-забавна, изпълнена с още много мечти!Колко е дълга една година? Премерихме я с няколко аршина, за да разберем, че тя е дълга и голяма толкова, колкото мечтата, която сме реализирали през нея. Да, направихме го! Благодарихме, поздравихме се и разбрахме, че една година е толкова голяма, колкото големи са били надеждите и смелостта, усмивките и желанието ни за упорит труд. Годината е толкова продължителна, колкото са продължили безсънните нощи, в които сме измисляли едно ново модно утре. Една година беше дълга, колкото си пожелахме!

Благодарим ви, че сте с нас, че се наслаждавате на нещата, които правим и обичаме. Благодарим ви, че ни давате възможност да направим вашия ден по-красив. Честит първи рожден ден на Fashion Inside!

И продължавайте да се забавлявате модно с нас!

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ