ИЗЛОЖБА И POP-UP STORE „ETAT PUR: ЧИСТО СЪСТОЯНИЕ“

x


ETAT PUR, френската козметична марка, която стартира онлайн в България през юли тази година, ще се представи за първи път и на живо на местната публика с фотографска изложба и pop-up store в Nova Art Space.

Идеята за ETAT PUR се ражда от цитата на Антоан дьо Сент-Екзюпери: „Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво да се премахне“. Продуктите на марката са създадени, за да дават на кожата само това, от което се нуждае. Нито повече, нито по-малко. Възприемайки кожата като непрестанно променяща се екосистема, която живее във взаимодействие със заобикалящата я среда, ролята на ETAT PUR e да ѝ помага да се адаптира и да функционира правилно.

“ETAT PUR: чисто състояние” цели в серия от снимки да потопи гостите в уникалното виждане на марката за кожата и иноваторския подход в грижата за нея през погледа на фотографа Златимир Араклиев. Тридневната изложба ще бъде съпроводена с възможност за консултация с дермо-експертите на марката, диагностика на кожата, тестване на текстурите, изготвяне на програма за грижа с ETAT PUR и продажба на място.

“ETAT PUR: чисто състояние” може да посетите от 23 до 25 октомври, Nova Art Space, ул. Съборна №3.


Текст и снимка: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени