КЛЮКИ С КАФЕТО

x

Време е за понеделнишките клюки през изминалата седмица, които избрахме специално за компания със сутрешното кафе!

Джейк Гиленхаал е новота лице на Cartier



Няма как да останем безразлични към сексапила и таланта на актьора и продуцент Джейк Гиленхаал. След модния си дебют като рекламно лице на Calvin Klein, любимецът на женската половина от човечеството направи и друг разбиващ моден пробив. И то в луксозния сектор с най-добрите. Cartier представят нов прочит на прочутия часовник Santos, създаден през далечната 1904-та от самия Луи Картие. Истината е, че до този момент Cartier е бил бранд, който не се е обвързал със знаменитости, въпреки близките си взаимоотношения със София Копола, която е била режисьор на култови видеа за Panthère.

Продължаваме с Том Харди


 

Stevie Graham and Tommy NOLA oh yeah 2018 ???????????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


 

Chasing Fonzo…?????????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Том Харди е абсолютен хамелеон. Виждали сме го в какви ли не роли. Способен е да изиграе най-нежния мъж и най-големия гангстер. Преди две години в пространството плъзна и мълвата, че Том Харди ще изиграе „il capo di tutti capi“, първообраза на мафиотите. Ал Капоне! С нетърпение очакваме излизането на новия проект „Fonzo“, носещ името на един от прякорите на Ал Капоне. Сигурни сме, че Том Харди ще направи поредното изключително превъплъщение и ще ни накара да се влюбим в него още по-силно!

Новото момиче на Лео



Позволяваме си да наричаме Леонардо ди Каприо просто Лео. Следим го може би цял живот и сме наясно с всичките му любовни авантюри. Влюбвали сме се в него стотици пъти и мислено сме го изоставяли точно толкова. Радарите ни попаднаха на снимка на актьора в спортно облекло. Но не това ни направи впечатление, а момичето, което беше до него. Облечена в бяла тениска и скъсани дънки, младата дама е засечена да следва Лео неотлъчно, а на нас и всички останали фенки по света не ни остава друго, освен да стискаме палци този път да му се получи. Благосклонни сме!

Приятелството между Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън



В рубриката ни от миналата седмица ви съобщихме голямата новина около любимката ни от малкия екран, актрисата Синтия Никсън. Тя обяви кандидатурата си за губернатор на Ню Йорк, а колежката й от най-любимия ни сериал, изиграла Кари Брадшоу, я подкрепя изцяло. Сара Джесика Паркър публикува трогателен пост в Instagram, споделяйки, че Синтия е нейна приятелка и сестра извън екрана, любяща майка, истинска активистка и абсолютен пример, който всички ние можем да следваме без колебания. Харесваме и двете и ги подкрепяме безапелационно!

Заедно по празниците



Следихме детайлно взаимоотношенията на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, защото харесваме и двамата. Добрите новини, които се случиха в празничното време, зарадваха всички фенове. Актрисата и децата им се присъединиха към Бен Афлек по време на почивката му на Хавай. Още от 2015-та, когато се разделиха, двамата споделят като основен приоритет спазването на добрия тон в семейството и споделената грижа за децата. А какво по-добро място за обща почивка?

Текст: Fashion Inside

Снимки: Popsugar, Pinterest

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени