Прешъс Уилсън пристига за Ретро парти в София

x

Звездата от 70-те години Прешъс Уилсън се завръща в София за голямото Ретро парти с музика от 70-те, 80-те и 90-те години в софийския клуб „Ялта“ на 17 ноември. Солистката на група „Иръпшън“ ще изпълни на живо някои от най-големите си хитове на специална сцена. Сред тях ще бъде и хит номер 1 ,,One way ticket“ . Песента, която е изстреля през 70-те години по върховете на световните класации. ,,One way ticket“е парчето, което превърна кариерата ми в международна“, признава Уилсън. Песента е записана с група „Иръпшън“ през 1974 г. и се превръща в световен хит. Преди това Прешъс записва „Парти“, но сингълът няма комерсиален успех.



Няма значение какво съм пяла в живота си, без значение какви песни съм записвала, ,,One way ticket“ е най-блестящата песен в цялата ми певческа кариера. Води ме към началото, в което беше хоби и нямах намерение да бъда професионална певица. За мен беше нещо забавно, на което се наслаждавах. Обичах да пея, да се забавлявам. Дори в училище, където се предполагаше, че трябва да съм ученичка и да уча, аз забавлявах съучениците си в стаята. Тези дни ми костваха доста неприятности, защото постоянно разсейвах съучениците си. Аз просто обичах да правя хората щастливи, казва Прешъс Уилсън.

В сет листа й са още заглавната песен от филма на Майкъл Дъглас „The Jewel of the Nile“, която написана от екипа, създал хита на Тина Търнър “We don’t need another hero” и още един голям хит “I can’t stand the rain”, която стига до върховете на чартовете в Америка преди 4 десетилетия.

Прешъс Уилсън ще пристигне в България със своя екип и обещава специална изненада за партито в София.

Легендарният DJ Ради, който правеше най-големите партита през 90-те години, се завръща в клуб „Ялта“ за „Ретро парти“. Той е подготвил няколко сета с най-големите хитове на три десетилетия. Билети може да купите ТУК.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени