Романтика, красота и екзотика в един убийствен коктейл – първи трейлър на „Смърт край Нил“

x


Този октомври едно от най-емблематичните произведения на ексцентричната Агата Кристи оживява на голям екран и обещава зрелищна интерпретация, която обединява драма и мистерия в един разтърсващ убийствен сюжет. Смърт край Нил е вдъхновен от един от най-известните романи на английската писателка, издаден за първи път през 1937 г. и част от поредицата с детектив Еркюл Поаро – един от най-обичаните класически образи в криминалния жанр.

Изключителната динамика и напрежение се усещат още в първия трейлър на дългоочакваната продукция. Зрителите стават съпричастни с египетското приключение на легендарния Еркюл Поаро, което от красиво, авантюристично преживяване се превръща в ужасяваща история за разкриване на безскрупулен убиец. Идиличният меден месец на млада влюбена двойка е разбит от безмилостно убийство, а извършителят става най-страховития кошмар за всички, част от бляскавото пътешествие с параход по мистичните води на река Нил. Тази зловеща приказка за обсебваща любов и необратимите последици от нея, предлага епичен развой от опасности и шокиращи обрати, които ще държат публиката в напрежение до самия край. И всичко това, придружено от изтънченото и ексцентрично присъствие на детектив Еркюл Поаро и неговия зорък поглед.

Както главната роля на Поаро, така и тази на режисьор в Смърт край Нил са поверени на номинирания за „Оскар“ Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Убийство в Ориент експрес, Пепеляшка), а сценарист на филма е Майкъл Грийн. Звездният каст на продукцията събира на едно място още уникалната Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Том Бейтман, Летиша Райт и др.

Пригответе се за най-смразяващото пътуване, където всичко вещае Смърт край Нил.

Кой е убиецът? Ще разберем този октомври в кината.



Forum Film Bulgaria

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени