Дейвид Бекъм с… грим

x

Новата година започва ударно с изненади. Последният брой на култовото списание Love избра нетрадиционен и различен начин да представи любимия на толкова много фенове и жени по света футболист. Да, става дума за Дейвид Бекъм. Но никога до този момент не го бяхме виждали по точно такъв начин. На корицата на британското списание моделът и бивш (великолепен, бихме казали) футболен играч, 43-годишният Бекъм позира в профил, с бяло яке и светла риза. Нищо притеснително и необичайно, нали?

Ето тук идва изненадата. Дейвид Бекъм е гримиран със зелени сенки, които няма как да не забележим. И за да снимката бъде тотално завършена във визуален аспект, дори татуировките на футболиста са оцветени в същия цвят, в който е и гримиран. Пред британското издание Бекъм споделя, че от момента, в който е стъпил на игрището, е знаел, че това е неговият свят, неговото поприще и неговото призвание. С несломима убеденост и абсолютно безпогрешно той е избрал именно този спорт, именно тази улица от живота. Но, говорейки за живота, там е много по-различен и несигурен, отколкото на терена…Реакциите под снимката, споделена и в социалните мрежи на изданието, бяха най-различни. От сърца до възмущения и коментари на разочарование. Ако от чисто модна гледна точка редакторите на Love искат да ни кажат нещо, то е, че гримът отдавна вече не е запазена за жените територия. Помним гримираните мъже на ревю на Chanel, както и доста от навиците на съвременните джентълмени.

Но пък от човешка и артистична гледна точка, не мислим, че има нещо нередно в тази корица. Защо да не вземем една известна личност, да не я извадим от контекста и не си поиграем с визията й? Нали именно в изкуството, в този случай във фотографията, място за граници и лимити няма?

А и зеленото е cool. Super cool. Точно като Бекъм.


Текст: Теа Николова

Снимкa: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени