Дейвид Бекъм с… грим

x

Новата година започва ударно с изненади. Последният брой на култовото списание Love избра нетрадиционен и различен начин да представи любимия на толкова много фенове и жени по света футболист. Да, става дума за Дейвид Бекъм. Но никога до този момент не го бяхме виждали по точно такъв начин. На корицата на британското списание моделът и бивш (великолепен, бихме казали) футболен играч, 43-годишният Бекъм позира в профил, с бяло яке и светла риза. Нищо притеснително и необичайно, нали?

Ето тук идва изненадата. Дейвид Бекъм е гримиран със зелени сенки, които няма как да не забележим. И за да снимката бъде тотално завършена във визуален аспект, дори татуировките на футболиста са оцветени в същия цвят, в който е и гримиран. Пред британското издание Бекъм споделя, че от момента, в който е стъпил на игрището, е знаел, че това е неговият свят, неговото поприще и неговото призвание. С несломима убеденост и абсолютно безпогрешно той е избрал именно този спорт, именно тази улица от живота. Но, говорейки за живота, там е много по-различен и несигурен, отколкото на терена…Реакциите под снимката, споделена и в социалните мрежи на изданието, бяха най-различни. От сърца до възмущения и коментари на разочарование. Ако от чисто модна гледна точка редакторите на Love искат да ни кажат нещо, то е, че гримът отдавна вече не е запазена за жените територия. Помним гримираните мъже на ревю на Chanel, както и доста от навиците на съвременните джентълмени.

Но пък от човешка и артистична гледна точка, не мислим, че има нещо нередно в тази корица. Защо да не вземем една известна личност, да не я извадим от контекста и не си поиграем с визията й? Нали именно в изкуството, в този случай във фотографията, място за граници и лимити няма?

А и зеленото е cool. Super cool. Точно като Бекъм.


Текст: Теа Николова

Снимкa: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени