DIBLA DESIGN AWARDS – кои са най-добрите интериорни дизайни за 2021

x

Традиционно, DIBLA DESIGN AWARDS има задачата да представи най-успешните интериорни дизайнери в страната, давайки им сцена за изява. С цената на месеци усилен труд, целият екип на Dibla успя да реализира запомнящо се събитие, което показа как трябва да се провеждат събития за интериорен дизайн на световно ниво, в България! Съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2021, отбеляза безкомпромисен успех за шеста поредна година!Номинираните проекти убедително доказаха, че интериорният дизайн в България от година на година бележи възход и трупа авторитет. Неоспоримите достойнства на представените кандидатури сериозно затрудниха международното жури, съставено от родни и чуждестранни специалисти в областта на дизайна. Специално пристигналият от чужбина член на авторитетното жури Федерико Делроссо, беше приветстван на сцената, за да сподели вижданията си за това как дизайнът определя средата и изгражда бъдещето.

В очакване на церемонията, гостите общуваха и създаваха полезни контакти, споделяйки за свои изпълнени и бъдещи начинания. От екипа на Dibla доста се бяха постарали със стилната атмосфера, артистичната аранжировка, специално изготвен кетъринг за събитието от Dream Team Catering, чаровните водещи Саня Борисова и Костадин Крантев, които поддържаха доброто настроение на гостите, музикантите от Groove Foundation поднесоха силна доза фънк-джаз ритми, които допълнително наситиха еуфоричната обстановка и разбира се, специалните гости на събитието, които допринесоха за това церемонията по награждаването да събере рекордно голяма публика и заслужено да застане в центъра на медийния и обществен интерес. Церемонията почетоха с присъствието си представители от бизнес елита на България, водещи медии, потенциални инвеститори и клиенти. Партньори от Годишната партньорска програма на Dibla, тази година бяха подготвили специално обособени зони на преживяванията, а звездите на събитието, разбира се, бяха интериорните дизайнери.Церемонията откри създателят и собственик на Платформата – Генчо Гоев, който приветства гостите и представи бъдещите цели на Dibla. Сподели, че всички желаещи да участват в Dibla Design Awards 2022 вече могат да го направя, като сложат отметка на проекта, с който биха желали да се включат. Почетни гости на церемонията бяха г-жа Симона Заркова, и г-н Илиан Милинов, проф. Васил Живков, арх. Васил Василев, дизайнерът на 2017 г. Меги Илиева, дизайнерът на 2016 г. Алекс Ковачев и други изявени авторитети в бранша, . Те, заедно с другия символичен домакин на събитието, управителя на Интер Експо Център г-н Ивайло Иванов, обявиха наградените проекти и лично поздравиха авторите им за неуморния труд и безспорен талант.

Желанието да всеки дизайнер да заяви себе си на събитие от нивото и мащаба на Dibla Design Awards е важно и основополагащо за развитието и разпознаваемостта на всеки истински професионалист. Редица именити дизайнери за пореден пък показаха своите умения в многобройните категории на конкурса. А тази година за първи път, заради многобройните проекти, които се включиха имаше и още повече награди. Във всяка категория имаше по 5 финалиста, от който 3-ма победители – с 1-во , 2-ро и 3-то място.Наградата за „Профил на годината“ заслужено отиде при 2STUDIO, а най-високото отличие в сферата на дизайна у нас – наградата „Дизайнер на годината“ имаха честта да получат Fimera Design Studio. Cityscape Architects бяха отличени за най-добър проект в категория „Магазин и изложбена площ“. MI Concrete спечелиха наградата за „Офис и работна среда“, а в категорията „Bar&Dinner” победител е Marand Design.  Home Basic – Eyal Tahor  стана победител в категорията „Ресторант, а Ателие М+ станаха победители в раздел „Медико-дентални и разкрасителни“. DA architects  бяха отличени за работата им в категорията „Апартамент“. В категорията „Фамилна къща“ статуетката грабна Marand Design. Тази година за първи път Dibla връчи и специална награда, която получиха Dada Project Studio – Ivan Alexandroff Architects&Designers. Наградата връчи лично г-жа Симона Заркова – интериорен дизайнер, творчески директор и организатор външни прояви в Dibla. Тя сподели за специалната награда, която за напред ще присъства в награждаванията. Наградата се присъжда на проект, които с цялостната си визия и високи естетически качества е направил голямо впечатление. Точно, какъвто е и първия награден в новата категория – проектът BLACK PEAK.Мотивирани от успеха на събитието Dibla Design Awards, от Dibla ще продължават да създават инициативи, вдъхновяващи и поощряващи творците в областта на интериорния дизайн да се развиват, самоусъвършенстват и да учат нови неща, които да прилагат в своите проекти, за да може дизайнът в България все по-често да получава заслуженото международно признание. Всички, които желаят да разберат повече за церемонията и да видят победителите, могат да влязат в сайта dibla.com.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени