Discover.VINO 2024 – място за нови винени открития

x

След успешното завръщане на голямото изложение-дегустация на вносни вина през миналата 2023 година, вярваме, че с предстоящото издание ще надградим събитието, за да го превърнем в още по-богат и интересен празник на виното и културата, която то носи.

Discover.Vino 2024 ще предложи едно околосветско винено пътешествие с дегустации на стотици вина от 6 континента (всички без Антарктида) – от всички ценови категории, всички типове и стилове. Представят се както продукти от легендарни зони и знакови производители, така и вина на по-малко познати и много интересни региони.Акцентите в предстоящото издание са върху вината от САЩ, представени от USDA (Департаментът по земеделие на САЩ) и Италия, представена от ICE (Италианската търговска агенция) и от десетки компании, които внасят вината на най-големия производител в света!

Освен щандове с вина разпределени по зони: Италия, Франция, Иберия, Нов свят, Немскоговорящи страни, Балкани и Източна Европа, в предстоящото издание ще разполагате и с няколко тематични бара – Sauvignon Bar, Rose Bar, Balkan Wine Bar и Off-Wine Бар. Последният ще представи бързо нарастващия сегмент на без- и нискоалкохолните вина, заедно с коктейлите на винена основа и т.нар. ready-to-drink напитки. Очаква ни едно пъстро, ароматно и оживено събитие! Ползите и новите познания са гарантирани – както за професионалисти, така и за любознателни винолюбители.Всички любители на виното, както и ресторантьори, сомелиери, бармани, баери, търговци и други винени професионалисти могат да опитат и опознаят без ограничения нови брандове и реколти, които ги интересуват. Изложението е добра възможност за общуване и пряк контакт между вносителите или самите производители, част от които пристигат у нас специално за събитието, и  посетителите – както крайни клиенти, така и работещи с вино професионалисти.

 Discover.Vino 2024 е мястото, където чрез дегустации, разговори и участие в майсторските класове може да надградите и задълбочите знанията си за световното вино, докато му се наслаждавате в компанията на съмишленици. На събитието ще разполагате и със зона с подбрани деликатеси, кафе и десерти, а също и интересна съпътстваща програма, която скоро ще бъде представена.

Тази година ще се наслаждаваме на елегантния комфорт на Sofia Event Center в Парадайс мол, с обширна тераса и вълнуваща гледка към Витоша.Discover.Vino 2024 ще се проведе 17 и 18 май 2024, петък, 16:00 – 21:00 и събота, 12:00 – 21:00 часа
Мястото е SEC (Sofia Event Center), Парадайс център

За билети и повече информация:  discover.divino.bg

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени