Fuckup Nights Sofia с ново издание на 15 август

x

В третото издание за сезон 2023 г. на Fuckup Nights Sofia гостуват три великолепни личности, които ще споделят с нас задвижващата сила от научените уроци след гръмките си провали.

Ето и кои са те:

Гост №1 на Fuckup Nights Sofia vol.37 – Maximilien VOHNOUTМакси е френски предприемач, който е учил четири години като ИТ специалист в Париж. Обича да се боксира, да стреля, да пътува и да се среща с приятели. Идва в София на кратко посещение през юни 2021 г., а две седмици по-късно се премества да живее тук.
Макс взема това решение, защото наистина му харесва тук и вижда много възможности за бизнес. Един от първите бизнеси, които започва, е коуъркинг пространството OpenCoworking в центъра на София. Впоследствие, вдъхновен от идеята да пренесе духа на френските пекарни в София, той отваря френската пекарна La Boulangerie Française на ул. „Витошка“. Докарва пекари от Франция и складира качествени френски продукти и брашна, но не всичко върви така, както си го е представял. Какви са предизвикателствата, които среща по пътя си, и се налага да затвори пекарната, ще разберем от самия него.

Разговорът му ще бъде на английски език без превод.

Гост №2 на Fuckup Nights Sofia vol.37 – Стефания ТатароваСтефания Татарова е ментор и предприемач. Докато учи история в СУ Климент Охридски, на 19 години, за да се издържа създава първото си дружество Fairstyle LTD. То стартира със създаване и обучения на промо екипи. Много бързо достига до 90% от пазара на всички по-скъпо платени кампании. Впоследствие разширява дейността си със създаване на цялостни кампании и директно обслужване на фирми като Филип Морис, Байерсдорф, Кока Кола и други.

На 27 създава втората си компания Citypromotions със сходни характеристики на дейност. На 30 прави рязък завой, заминава за Азия и стартира онлайн бизнес с бижута от благородни метали Silverpink Ltd. Към момента дружеството е един най-големият онлайн магазин за сребърни бижута с над 110 000 потребителя.

Има два фалита. Това ще ни разкаже, защо без няколко фалита не си достатъчно добър мениджър. Защо сговорна дружина планина повдига и как всяка ситуация може да се обърне в наша полза.

Гост №3 на Fuckup Nights Sofia vol.37 – Любомир НоковЛюбомир Ноков е софиянец, завършил френската гимназия и след това Медии и комуникации в Университета на Лион във Франция. Женен (за Магдалена Малеева) с три деца.

Още от ученик се занимава с еко активизъм и с това са свързани някои от най-ранните му неуспехи. След университета и завръщането в София се занимава с предприемачество, с което са свързани по-късните му неуспехи и някои от успехите.

Любо е съосновател и управител на Хармоника.
Хармоника произвежда хранителни продукти, от вафли и боза до сиропи и кисело мляко, с високо качество и отговорност. Но както във всяко сложно начинание, нещата винаги намират начин да се объркат. Любо ще ни разкаже как успява да продължи след поредното объркване и колко е важно да опазим ценностите си по време на турбуленции.

ПНямаме търпение се видим отново!

Кога: 15.08 /Вторник/, отваряне на врати 18:30 ч, начало 19:30 ч.
Локация: Кино Cabana

Водещ : актьорът ИванТодоров

Ограничен брой промо билети -20% тук: https://bit.ly/474dcdY

Повече вижте ТУК.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени