Hendrick’s Odd Party 2023 – джин, цветя и добро настроение

x

Миналия петък (23 юни) Hendrick’s на своето Odd Party 2023: Разцъфтелиум представи най-новия вкус на марката в Ботаническата градина в София!Hendrick’s Odd Party отпразнува вкусът на специалните хора, преживявания, идеи и напитки като в основата на калейдоскопа от сензорни удоволствия беше Hendrick’s Flora Adora ­– новото творение на мастър дистилъра Лесли Грейси. Жужащите слухове за новата съблазнителна инфузия, напираща да си проправи път към жадните чаши на Необичайниците, най-сетне разцъфват в реалност. Флоралната свежест на лимитираната серия Flora Adora неуморно ще жужи в прескъпите им спомени на наслада до следващата година, а фаворити като оригиналния джин Hendrick’s, Orbium и Neptunia допълниха квартета от коктейлни произведения. Присъствието им в коктейлите беше в обятията на цветни и плодови кордиали, премиум тоник и красиви декорации, забъркани от опитни миксолози, превърнали приказката в истински шедьовър на вкуса и забавлението. Квартетът от джинове се материализира в чашите под формата на превъзходни коктейли.Всички необичайности се случваха под вещото ръководство на петима приказни герои – Кю Къмбербач– вещият социализатор и неизменен спътник на Необичайниците във всички техни дигитални и аналогови приключения в любопитната реалност на Hendrick’s. Нелсън Атлас – авантюристичен изследовател, съхранител на любовта към планетата Земя. Фин Д. Роудс + Мърк  – Знаменит гид, участвал в експедицията на Лесли Грейси във венецуелската джунгла, умеещ да разговаря с опасни и дори месоядни растителни видове. Венчелина Флорини  – Изключително внимателно отгледано под кристален похлупак растение, придобило финия човешки облик на прелестна дама. Както и новото попълнение Паулина Лепидоптера  – Царствена нощна пеперуда, открила съблазнителната прелест на дивите цветя, използвани в инфузията на Hendrick’s Flora Adora. Най-смелите бяха въвлечени в закачливите игри.{show_more]

Удивителните костюми на героите са изключителни дизайнерски творения, създадени специално, за да обогатят с ексцентричност атмосферата на партито.

Над четири часа продължи щурия купон с коктейли в ръка, придружен с галеща сетивата музика.  За доброто настроение на всички се грижи live DJ сет. Към необичайната реалност на джин Hendrick’s, превъзходен коктейл, любопитни игри с награди и много забавления се присъединиха стари познайници и нови непознайници, погълнати от пищната красота на всевъзможни любопитни и благоуханни цветове, които грабнаха чашата и отпиха жадно от приключението. С присъствие на ежегодното Събрание на Hendrick’s необичайниците удостоиха и представители на бизнеса, Димитър Ковачев – Фънки, певиците Прея и Нора, Павел Владимиров членове на група „Акага“, представители на медиите, артисти, собственици и служители на заведения, приятели и партньори.Какво му е толкова специалното на Hendrick’s?

Нито един джин в света не е като Hendrick’s, защото нито един джин в света не се прави като Hendrick’s. Произвежда се ръчно, в много малки партиди и представлява комбинация между два алкохолни дестилата от два типа казани. За приготвянето му се използват специално подбрани от четирите краища на света 11 ботанически съставки, а това, което го прави толкова безвъзвратно удивителен и неповторим, е необичайната инфузия от краставица и роза.

А вие как ще пиете вашия Hendrick’s това лято?


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме удобството на бежовото.

Ако сте пропуснали
Най-четени