ИВАН АСЕН 22 води лятото с „Усещане за дъга“

x

Казват, че след най-силната буря и най-поройния дъжд, обикновено се появява дъга. Очаквате ли я? Може би дори виждате първите й цветове? Ние дори я сънуваме! Дъгата!

След цялото свиване и затваряне, сега душите ни се нуждаят от начин, по който да се отпуснат и полетят. След страха и сивотата на мислите, след затвореността и тъгата, е време за нова енергия, интензивни преживявания и много цветовете. Контрастни, смели, изкрящи и ярки… желания за живот!пола: Илка Пейчева, снимка: Петър Тановски, графична обработка: Мелинда Маркова


Именно дъгата, като отражение на чакано и цветно ново начало, се е превърнала и в основна тема на следващото лятно, дизайнерско събитие, организирано  от концептуална дизайнерска платформа „ИВАН АСЕН 22”.

SENSE OF A RAINBOW / УСЕЩАНЕ ЗА ДЪГА ще стартира на 15 юни и ще съдържа много новости и изненади, които дизайнерите от „ИВАН АСЕН 22” са подготвили за своите верни почитатели и нарастващата публика на местно и интернационално ниво.


сако: nelmit, модна илюстрация: Александър Гергинов


В отговор на събитията от последните месеци и благодарение на скорострелно развиващите се технологии, за първи път от съществуването на платформата, дизайнерското събитие ще съдържа както физическа изложба, която да бъде разгледана на място, така и дигитален каталог с всички дизайнерски модели и аксесоари, създадени специално за темата. Каталогът ще заложи на изцяло нов и особено артистичен подход, представяйки  заснетите кадри от фотографа  Петър Тановски, като рисунки, графично обработени от илюстратора  Мелинда Маркова.

Артистичната концепция включва и участието на модните илюстратори Пола Попова, Виктория Раданова, Александър Гергинов, Живка Дачева, Моника Маркова, Цветелина Ценкова, Ива Партъчева, и Анелия Антова, които ще нарисуват по един модел от всеки дизайнер, а авторските им илюстрации освен включени в дигиталния каталог, ще бъдат представени и под формата на лимитирани принтове.рокля: Георги Флоров, модна илюстрация: Цветелина Ценкова


Свои авторски модели за „Усещане за дъга” ще представят дизайнерите Георги Флоров, Александър Гергинов, Динка Якимова-Касабова, Диляна Иванова, Радостина Клинкова, Милена Начева, Славина Петрова, Теодора Шуманова, Полина Сотирова, Симеон Атанасов, Анелия Антова, Юлияна Янъкова, лейбълите Prototype 23, Jar & Jam, nelmit, YOD by Yana Dvoretska, GIZDA, carevitsa, OFF Limits studio, а аксесоари към темата ще изработят Виктор Павлов, Калина Чанкова, Велислава Божинова, Катя Лазарова, Гергана Труканова и KENNA Jewelry. Най-новите колекции на гост-дизайнерите ни Росица Мршич (Македония) и Кренаре Ругова (Косово), както и лятната колекция на българското OFF Limits studio ще бъдат представени в рамките на специални дизайнерски уикенди и също включени в дигиталния каталог.

В събитието като „нови имена” ще дебютират завършилата специалност „Мода” в НХА през 2019 Диляна Чолакова и Илка Пейчева, дизайнер на култовия бранд  Vintage Sofia.

Време е да се настроим на положителни, жизнерадостни и свежи вибрации! И нямаме търпение да ги споделим заедно в „ИВАН АСЕН 22“!

Събитието се реализира с подкрепата на Столична община, по инициативата „Солидарност в културата“  и Посолството на Федерална република Германия в София.


топ: Симеон Атанасов,  модна илюстрация: Виктория Раданова


обици и колие: Калина Чанкова,  модна илюстрация: Моника Маркова


блуза и пола: Милена Начева,  модна илюстрация: Пола Попова


шал с авторски принт: TUCHDRUCK JONAS & CLAUSZNITZER,  модна илюстрация: Анелия Антова


туника: GIZDA,  модна илюстрация: Живка Дачева


 

Текст: Ани Георгива & Press releases

Снимки: PR

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пуловерът е най-добрият приятел на неделната ни разходка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ