Снимка на деня: Lady Gaga е новото лице на Valentino

x


Valentino  обяви лансирането на новия си парфюм Voce Viva, създаден от креативния директор Пиерпаоло Пичоли заедно с Valentino Beauty.
Ароматът е представен като глас, който може да разпространи послание по целия свят. Valentino Voce Viva кани всички да се докоснат до сърцето му, да вдъхновят другите и да изживеят мечтите си. Изразявайки ценностите на Valentino за приобщаване и индивидуалност, Voce Viva празнува едно от най-интимните сетива на жените.
За да покани всички хора да изрекат на глас най-смелите си мечти и да ги изживеят, от Valentino с удоволствие обявяват Лейди Гага за лице на новия си парфюм. Един от най-големите съвременни гласове, Лейди Гага е единствената изпълнителка, получила Оскар, Грами, БАФТА и Златен глобус през същата година за изключителната си работа във филма „ A Star is Born “.
Като гласът на едно поколение, Лейди Гага вдъхновява милиони хора по света повече от десетилетие. С Valentino певицата споделя повече от италианския си произход. Лейди Гага говори със същите ценности като тези на Валентино. „Бъди себе си, обичай кой си и никога не се отказвай от мечтите си.“ казва тя.
„Лейди Гага e свобода, самосъзнание, чисто сърце. Участието й в тази кампания издига символичната сила на проекта до най-високо ниво. Тя е иконата на поколение. Нейното послание за свобода, страст към изкуството, самосъзнание и равенство е същото, за което се стреми общността на Valentino. Толкова съм горд, че е част от екипа ни. „ допълва Пиерпаоло Пичоли.
Рекламната кампания на Voce Viva ще бъде представена през септември 2020 г. Заедно със световното лансиране на новия парфюм.


Текст и снимка: ПР

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червено сако от SAINT LAURENT

Червено сако от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от CHLOÉ

Миди рокля от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от SUZANNE KALAN

Гривна от SUZANNE KALAN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно вълнено палто от GUCCI

Черно вълнено палто от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Страхувате ли се от зимата…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ