Лятото на интериорния дизайнер или да съчетаеш полезното с приятното с „Дибла“

x


Не е лесно в разгара на сезона на отпуските да събереш 20 дизайнера от цялата страна на едно място, пък било то и толкова притегателно като приказния Несебър. Трите летни тимбилдинга на националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ доказаха, че всичко е възможно, когато се прави с желание и ентусиазъм. Тie Up събитията, които „Дибла“ организира ежегодно, не просто сплотяват и сближават участниците, но и допринасят за личното развитие на всеки един от професионалистите от дизайнерския бранш, повишават квалификацията и уменията му, срещайки го с водещи фирми производители. Дизайнерите, членуващи напълно безплатно в Платформата, имат и уникалната възможност да видят плодовете от труда си в луксозното издание на годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 година“.

Летните TieUpсъбития се проведоха в периода 13-15 юли 2018 г. и срещнаха 20 дизайнери с представители на утвърдени и успешни фирми в областта на интериорния дизайн, част от Годишната партньорска програма на Платформата – Magniflex, „Паркетен стил“ и PSBulgaria.Професионалистите от Magniflex наблегнаха на значението на матрака като важна част от всеки интериор и обърнаха специално внимание на системата Dual Core, с която лесно могат да се постигнат различни нива на удобство и твърдост. От компанията представиха и предимствата на възглавниците Magniflex, които със своето отлично качество са незаменими в грижата за спокоен и пълноценен сън.„Паркетен стил“ представиха завладяващо и интересно новите колекции Gotaland и Chevron на скандинавските паркети Kahrs. Колекциите ясно доказват, че през последните години на мода се завръщат рустикалните модели подови настилки, а участниците бяха искрено впечатлени от факта, че голяма площ от паркетите може да бъде инсталирана за изключително кратък период, благодарение на новаторската клик система 5G.

От “Пи Ес България – Лукс” с нескрита гордост и въодушевление представиха най-актуалните си изделия, които предлагат почти изключително в своята продуктова сфера – разнообразие от басейни, при които са възможни неограничен брой комбинации от индивидуални архитектурни и технологични решения; естествени езера и фонтани, както и безброй нестандартни решения в областта на спа. Изключителните технологични познания и опит на фирмата позволяват всеки един техен продукт да бъде изпълнен почти изцяло според решението и желанието на клиента.

Всеки от участниците дизайнери от платформата на „Дибла“, отнесе със себе си частица вдъхновение и творчески плам, които да въплътят в бъдещите си новаторски проекти. От „Дибла“ отново постигнаха целта си – да са полезни на дизайнерската общност и да предлагат на членовете си единствено безкомпромисно качество и професионализъм.

Текст и снимки: Dibla

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ