Лупита Нионго отведе VOGUE в родната Кения

x

untitled


За трети път актрисата Лупита Нионго изгря на корицата на сп. Vogue. Разликата с  предишните обаче е, че този път Нионго прелетя хиляди километри заедно с екипа на модното списание, за да отидат в родния й дом в Кения и по този начин да внесат в снимките и текста от колорита и традициите на Африка.Звездата от „12 години в робство” запозна Vogue със семейството си и показа откъде тръгват корените й и как се е превърнала в жената, която е днес. В интервю пред екипа на списанието тя сподели за най-новата си роля – на майка на дете шахматно чудо във филма „Кралицата на Катве”.

„Да изиграя ролята на майка на четири деца в Уганда и то наистина удивителна майка, която трябва да се справя с куп предизвикателства, беше изключително трудно за мен. Нещо, с което не ми се е налагало да се справям в реалния живот”, признава Лупита. „Сюжетът на филма е по действителен случай – една вдъхновяваща история от Африка… О, боже! Всичките ми мечти се сбъднаха с този сценарий.”Успехът и славата на Лупита означават, че днес тя има много фенове по целия свят. За актрисата е важно да използва известността си, за да привлече всеобщото внимание към проблемите в Африка. „Това, че имам възможността да използвам популярността си, за да разпространявам гласа на Африка по целия свят, ме кара да се чувствам полезна и изпълнена със смисъл.”

Част от снимките от фотосесията за Vogue и клипа от работата по нея Лупита сподели в профилите си в социалните мрежи.Текст: Велиана Симеонова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в седмицата със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени